fbq
Ulkomaat
01.07.2022 23:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Taylor swift ja Joe Alwyn
Laulaja Taylor Swift ja näyttelijä Joe Alwyn: Salakihlat!
Ulkomaat
01.07.2022 23:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Laulaja Taylor Swift, 32, ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä, näyttelijä-lauluntekijä Joe Alwyn, 31, ovat menneet kihloihin. 

The Sun-lehden mukaan pari ei aio julkistaa ilouutista. Kihlat on solmittu muutama kuukausi sitten, ja julkkispari on päättänyt kertoa asiasta vain lähipiirilleen. Lehden mukaan Taylor käyttää kihlasormusta salaa.

– Taylor ja Joe ovat niin onnellisia ja todella, todella rakastuneita, lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

Lue myös: Maailmankuulu räppäri biletti vauhdikkaasti Helsingissä ja ökyjahdilla - myös Sonja Aiello mukana juhlissa: "Ympärillä kuhisi naisia" - katso video!

Pari on pitänyt yhtä jo viiden vuoden ajan. Taylor ja Joe ovat pitäneet erittäin matalaa profiilia julkisuudessa. Paparazzit kuitenkin bongasivat kaksikon romanttisella matkallaan Turks- ja Caicossaarilla kesäkuussa. Tuolloin Taylor ja Joe ikuistettiin lemmekkäisiin kuviin.

Joe tunnetaan parhaiten elokuvista kuten The Favourite (2018) ja Harriet (2019). 

Taylor on tehnyt merkittävän uran laulaja-lauluntekijänä. Hänen debyyttialbuminsa Taylor Swift (2006) teki hänestä kantrimusiikin tähden. Laulaja on ollut otsikoissa myös dramaattisesta rakkauselämästään. Taylor on aiemmin seurustellut esimerkiksi Tom Hiddlestonin, Harry Stylesin and Calvin Harrisin kanssa.

Lue myös: Tällainen on Kim Kardashianin kohuttu ihonhoitosarja - maksaisitko sinä 700 euroa näistä purtiloista?

Taylor Swift ja Joe Alwyn
Taylor ja Joe pussailivat vedessä lomaillessaan Turks- ja Caicossaarilla.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »