fbq
Ulkomaat
27.01.2022 18:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Lady Gaga ja Salma Hayek
Laulaja Lady Gaga täräyttää: "Muhinoin Salma Hayekin kanssa" - tv-yleisö villiintyi
Ulkomaat
27.01.2022 18:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga, 35, tähdittää viime vuoden lopulla ensi-iltansa saanutta uutuuselokuvaa House Of Guccia. Laulaja käväisi hiljattain vieraana juontaja Jimmy Kimmelin suositussa ohjelmassa, ja puheenaiheeksi nousi myös Gagan elokuvarooli.

Tähti muun muassa kertoo, kuinka syvälle uppoutui Patrizia Reggianin rooliin House Of Guccissa.

- Puhuin italialaisaksentilla jatkuvasti. Se oli mahtavaa kuvauksissa, mutta perheelläni ja ystävilläni oli totuttelemista, hän nauraa ja imitoi puhetapaansa elokuvassa.

Gaga on aiemminkin puhunut työtavoistaan ja omistautumisesta näyttelemiseen.

Lue myös: Jestas! Lady Gaga poseerasi kameralle ilman rihman kiertämää: näin rohkeissa kuvissa et ole tähteä toviin nähnyt!

Lady Gaga
Näin tyylikkäänä Gaga näyttäytyi studion ulkopuolella. Muotiluomus on Christian Sirianon käsialaa.

Intiimi kohtaus

Myöhemmin haastattelussa Kimmel tivaa laulajalta vastausta siihen, miksi elokuvasta poistettiin eräs sangen mielenkiintoinen kohtaus. Valmiiseen House Of Gucci -elokuvaan nimittäin ei päätynyt Lady Gagan ja Salma Hayekin intiimiä kohtausta.

Heidän roolihahmojensa oli tarkoitus suudella sen jälkeen, kun Patrizzia Reggiani oli saanut ex-miehensä Maurizio Guccin palkkamurhan toteutettua. Salma näyttelee elokuvassa Giuseppina ”Pina” Auriemmaa.

- Se oli loistava kohtaus. Hän (Salma) kävelee ympäri taloa ja kamera seuraa hänen jalkojaan. Myös hänen kissansa seurasivat häntä. Hän oli laittanut nipun kissanminttua saappaisiinsa, Gaga paljastaa.

- Olimme kissojen ympäröimänä ja aloimme muhinoida. Minä muhinoin Salma Hayekin kanssa, laulaja pamauttaa ja studioyleisö repeää vuolaisiin aplodeihin.

Lue myös: Nyt on kunnon silmäkarkkia! Lady Gaga säväytti läpinäkyvässä superluksuksessa – Salma Hayekin uhkeus hädin tuskin mahtui kultaunelmaan - katso kuvat!

House Of Gucci
Elokuvan on ohjannut Ridley Scott, ja siinä näyttelevät Gagan ja Salman lisäksi muun muassa Jared Leto ja Adam Driver.