fbq
Ulkomaat
24.01.2022 20:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
jason momoa, lisa bonet
Lähipiiri paljastaa: tästä syystä Jason Momoan unelmaliitto kariutui
Ulkomaat
24.01.2022 20:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Yhdysvaltalainen näyttelijäpariskunta Jason Momoa, 42, ja Lisa Bonet, 54, tiedottivat avioeropäätöksestään Instagramissa 12. tammikuuta.

Lue myös: 16 vuoden suhde kariutui! Jason Momoa ja Lisa Bonet eroavat

Kaksikko ehti olla naimisissa reilut neljä vuotta. Yhteisiä vuosia heille kertyi kuitenkin 16, sillä he ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2005. Avioliittoon pari vihittiin vuonna 2017.

Kryptisessä erotiedotteessaan pari luonnehti "vapauttavansa toisensa voidakseen kasvaa sellaisiksi ihmisiksi kuin ovat kasvamassa".

Pariskunnan lähipiiri on paljastanut julkisuuteen tarkempia syitä pariskunnan eroon. Lähipiirilähde kertoo People-lehdelle, että kaksikon liiton särki se, että molemmilla puolisoilla oli erilaiset intressit.

Jason kärsi muutama vuosi sitten rahavaikeuksista ennen kuin löi kunnolla läpi Hollywoodissa. Vähävaraisena hän oli paljon kotona. Nyt kun hänellä on paljon kysyntää elokuviin, hän tahtoo tahkoa töitä. Lähteen mukaan Lisa ei kuitenkaan ollut innoissaan reissaamisesta miehensä mukana kuvauspaikasta toiseen.

- Hän nauttii elämästään Los Angelesissa, lähde linjaa.

Lähteen mukaan toisistaan erossa oleminen on ollut pariskunnalle vaikeaa ja se on koitunut parisuhteen tuhoksi.
 
- Joillekin ihmisille etäisyys voi voimistaa avioliittoa. Lisan ja Jasonin liitolle toisistaan erossa oleminen on ollut täystuho, lähde kuvailee.

Lähteen mukaan Jason ja Lisa ovat kypsiä aikuisia ja aikovat jatkaa elämää sovussa lastensa takia. Eroparilla on kaksi yhteistä lasta. Tytär Lola on 14-vuotias ja poika Nakoa-Wolf 13-vuotias. Lisalla on entisestä liitostaan muusikko Lenny Kravitzin kanssa 33-vuotias tytär Zoë Kravitz.