fbq
Ulkomaat
09.12.2022 10:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
kruununprinsessa Mary
Kruununprinsessa Mary harvinaisella videolla! Kuninkaalliset koirat saivat hemmottelua
Ulkomaat
09.12.2022 10:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Tanskan hovi on julkaissut Instagram-tililleen joulukalenterin, jonka jokaisesta luukusta paljastuu jouluisia kuninkaallisia yllätyksiä. Kuluneella viikolla joulukalenterin seuraajat ovat muun muassa päässeet kurkistamaan kruununprinsessa Maryn joulutunnelmaiseen kotiin.

Videolla nähdään, kuinka Mary hellii perheensä kahta australianpaimenkoiraa Gracea ja Cocoa. Hauvat istuvat tottelevaisesti, kun Mary näyttää niille käsimerkkiä. Mary sitoo kummankin hauvan kaulaan joulukoristeita.

Kuninkaalliset koirat otetaan myös huomioon joulunodotuksessa, sillä niille on takanreunustalla omat joulusukat perheen lasten nimikoitujen joulusukkien vieressä. Videolla Mary antaa hauvoille niiden omista joulusukista löytyneet herkkutikut naposteltaviksi. Hauvat tunnelmoivat Maryn kanssa takkatulen loimua ihaillen.

Lue myös: Tanskan kruununprinsessa Mary vuodatti kyyneleitä – toivottu jälleennäkeminen!

Lue myös: Viisikymppisiään juhliva kruununprinsessa Mary: Nautin jokaisesta sekunnista Frederikin rinnalla

Tanskan hovin joulukalenterista paljastui myös lisää koirasisältöä. Prinssi Joachimin ja prinsessa Marien pikkuruinen Cerise-hauva ihailee perheen Pariisin-kodista löytyneitä pikkutonttuja. Prinssi ja vaimonsa ovat kiikuttaneet nostalgiset joulukoristeet Pariisiin Tanskasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »