fbq
Ulkomaat
18.07.2022 15:37
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Sussexin herttuatar Meghan
"Koppava ja huumorintajuton" - Prinssi Harryn ystävät haukkuvat Meghanin maanrakoon
Ulkomaat
18.07.2022 15:37
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Torstaina (21.7.) julkaistaan arvostetun elämäkertakirjailijan Tom Bowerin kohukirja Revenge (suomeksi Kosto), joka pureutuu Sussexin herttuapari Harryn, 37, ja Meghanin, 40, välirikkoon Windsorin kuninkaallisen perheen kanssa.

The Sun -lehti tarjoaa ennakkoon herkullisia makupaloja kirjasta, jonka lähteenä on käytetty herttuaparin lähipiiriä. Kirjaa varten on haastateltu muun muassa Harryn pitkäaikaisia ystäviä.

Lue myös: Norjan prinsessan salasuhde paljastui! Ingridin poikaystävä on futaava matikkanero - katso kuva

Tom Bower väittää Pukumiehet-näyttelijän olleen pettymys Harryn ystäville, jotka odottivat innolla prinssin tyttöystävän tapaamista 2016.

Pian suhteen julkistamisen jälkeen Harry oli kutsunut Sandringhamin kartanoon 16 läheistä ystäväänsä perheineen, enimmäkseen opiskelukavereitaan Etonin ajoilta. 

Meghan Markle
Harry ja Meghan kävivät sokkotreffeillä kesällä 2016. Suuren osan seurustelustaan he elivät kaukosuhteessa.

 

Kirjan mukaan viikonloppulomasta maaseudulla tuli täysfloppi.

Harry oli kavereineen tottunut kosteisiin illanviettoihin ja roisiin huulenheittoon, mutta nopeasti prinssille ja hänen ystävilleen kävi selväksi, ettei Meghanin seurassa pidetty hauskaa.

Lue myös: 75 vuotta täyttävä herttuatar Camilla selvisi vihanvuosista – prinssi Charlesin halveksittu salarakas pelasti maineensa ja valmistautuu kuningattaren rooliin: "Ei ole ollut helppoa" 

– Meghan moitti yhtenään vieraita pienimmästäkin sopimattomasta puheensävystä. Harry oli ihan eri maailmasta kuin hän. Meghanilla ei ollut lainkaan huumorintajua, ja hän latisti juhlatunnelman. Eräs ystävistä sanoi viikonlopun jälkeen, että Harryn täytyy olla v**un hullu seurustellessaan Meghanin kanssa, prinssin ystävät avautuvat kirjassa. 

Kiukuttelua Harryn ystävän häissä

Revenge-kirjassa palataan myös Harryn parhaan ystävän Tom ”Skippy” Inskipin häihin, joita juhlittiin Jamaikalla 2017. 

Prinssi Harry ja Meghan Markle
Harry

 

Lue myös: Näin paljon Ruotsin prinsessat maksoivat juhla-asuistaan - pikkuprinssi Oscarilla yllään todellinen ökypuku!

Harry oli aiemmin saapunut saarelle reittilennolla, kun Meghan pyrähti paikalle ystävänsä yksityiskoneen kyydissä. Amerikkalainen tv-tähti oli odotettu vieras, mutta vieraiden mukaan kohtaaminen meni myttyyn hänen ylimielisen asenteensa vuoksi. 

– Meghan ei ollut kiinnostunut meistä. Hän ei ainoastaan marissut ruuasta vaan myös käyttäytyi ”prinsessamaisesti” ja kieltäytyi Harryn ystävien seurasta, kaverit tilittävät. 

Prinssi Harry ja Tom Inskip
Tom ja Harry ovat tunteneet lapsista lähtien. Viime vuosina heidän välinsä ovat etääntyneet. 

 

Myöhemmin Tom Inskipin ja Harryn monivuotiselle ystävyydelle kävi huonosti.

Kun Tom yritti jarrutella prinssin salamavauhdilla etenevää suhdetta Meghanin kanssa, Harry loukkaantui niin, ettei miesten ystävyys ole sittemmin palannut entiselleen.

– Meghan on muuttanut Harrya liian paljon. Olemme menettäneet hänet, Tomin kerrotaan todenneen kavereilleen.

Lue myös: Prinssi Charles meni baariin: kalja maistui - vaimon reaktio tallentui hauskoihin kuviin