fbq
Ulkomaat
26.07.2022 17:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
harry, meghan
Kirjaväite: Vainoharhainen Meghan turmeli prinssi Harryn ja David Beckhamin välit
Ulkomaat
26.07.2022 17:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

BBC:n entinen tutkiva journalisti Tom Bower on kirjoittanut tällä viikolla julkaistun paljastuskirjan brittihovin perheenjäsenten väleistä. Meghan, Harry and the war between the Windsors -kirja pureutuu hovin jättäneiden prinssi Harryn ja puolisonsa Meghanin oikkuihin.

Kirjassa kerrotaan, että Meghanin vainoharhaisuus johti ikävään puheluun, jonka seurauksena prinssi Harryn ja ex-jalkapallotähti David Beckhamin välit viilenivät.

Tom kirjoittaa, että Meghan ja Harry "jäivät koukkuun" heistä kirjoitettujen artikkelien lukemiseen. Kirjan mukaan pariskunta vietti jokaisen illan syynäten heistä julkaistuja ikäviä uutisia lehdistä ja sosiaalisesta mediasta. Pariskunta ruokki toistensa mediavihaa ja he olivat vakuuttuneita siitä, että he olivat itse hyvyyden puolustajia.

Lue myös: Mikä vaivaa, prinssi Harry? Outo välikohtaus Meghan-vaimon kanssa - "Ei ole rakkautta"

Kirjan mukaan pariskunta oli varma siitä, että joku heidän ystävistään vuoti heidän asioitaan medialle. Pari yritti kirjan mukaan saada epätoivoisesti vuotajan nalkkiin.

- Harryn epävakaus ruokki Meghanin pelkoja siitä, että ystävät vuotivat tarinoita medialle, kirjailija kirjoittaa.

Kirjan mukaan Meghan oli vakuuttunut siitä, että vuotaja olisi David Beckhamin vaimo, Spice Girls -yhtyeestä muotisuunnittelijaksi ponnistanut Victoria.

- Harry soitti David Beckhamille toistaakseen syytöksen, kirjailija kirjoittaa.

Kirjan mukaan David oli raivoissaan syytöksistä, jotka vahingoittivat Harryn ja hänen välejään.

David Beckham, Victoria Beckham
Victoria ja David Beckham olivat vieraina Harryn ja Meghanin häissä toukokuussa 2018.

Mirror-lehden mukaan Harrylla ja Davidilla olikin kesäkuussa "kiusallinen kohtaaminen" kuningatar Elisabetin vallassolon 70-vuotisjuhlallisuuksissa Lontoossa.

Lue myös: Prinssi Harryn puheelle tyrmäys: "Kuin aprillipila"

Beckhamit ovat olleet hyvää pataa sekä Harryn että prinssi Williamin kanssa. Kuninkaalliset ovat tutustuneet ex-jalkapallotähteen Englannin palloliiton tapahtumien kautta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »