fbq
Ulkomaat
22.09.2022 23:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram, Youtube
Kim Kardashian
Kim Kardashianin muuttunut ulkonäkö puhuttaa - poistiko tähti rintaimplanttinsa? Katso kuvat ennen ja jälkeen
Ulkomaat
22.09.2022 23:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram, Youtube

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on herättänyt keskustelua muuttuneella ulkonäöllään.

Viimeksi Kim herätti kummastusta saapuessaan vieraaksi juontaja James Cordenin keskusteluohjelmaan viikko sitten keskiviikkona.

Tarkoituksenmukaisesti painoaan pudottanut tähti esiintyi haastattelussa entistä hoikempana saaden fanit spekuloimaan, onko Kardashian käynyt poistattamassa esimerkiksi täytettä rinnoistaan.

Lue myös: Kim Kardashianin asu herättää huomiota – ovatko Järvenpää-uikkarit tämän kesän hitti?

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvia, joissa tähden ulkonäköä verrataan muutaman vuoden takaisiin otoksiin. Vuonna 2017 Kardashian osallistui niin ikään James Cordenin ohjelmaan. Tuolloin hän ihastutti esiintymällä kimaltelevassa, naruolkainmekossa.

 

Keskiviikkoisessa lähetyksessä Kim oli pukenut ylleen hopeisen, syvään uurretun mekon. Olkaimeton asu paljasti naisen kuppikoon pienentyneen huomattavasti.

Lue myös: Marilyn Monroen mekkoon sujahtanut Kim Kardashian puolustaa kohulaihdutustaan: Vertasi itseään Christian Baleen

Vain muutama kuukausi sitten Kim herätti keskustelua painonpudotuksellaan, kun hän osallistui legendaariseen MET-gaalaan edesmenneen näyttelijän Marilyn Monroen alkuperäismekossa.

Tuolloin Kim kertoi pudottaneensa kolmen viikon aikana yli 7 kiloa mahtuakseen Monroen 60-vuotta vanhaan iltapukuun.

Katso videolta, miltä Kim näytti osallistuessaan James Cordenin ohjelmaan viime viikon keskiviikkona.

Vielä viime keväänä julkaisemissaan somekuvissa Kim poseerasi kameroille varsin muodokkaana. Hän ei ole kuitenkaan julkisesti ottanut kantaa siihen, onko hän käynyt kirurgin veitsen alla muokkaamassa kehoaan.

Painonpudotuksen lisäksi Kim on viihtynyt jo pidemmän aikaa platinanvaaleissa hiuksissaan. Kimin luonnollinen hiusväri on lähes musta, joten muutos on melkoinen.

Vajaa kuukausi sitten Kim yllätti poseeraamalla muotikuvissa jopa blondatuissa kulmakarvoissa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »