fbq
Ulkomaat
14.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
ed sheeran
Karmiva suunnitelma! Ed Sheeran rakennuttaa hautakammion kotiinsa
Ulkomaat
14.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Laulajatähti Ed Sheeran, 30, suunnittelee todennäköisesti viimeistä leposijaa itselleen. Muusikko on hakenut Suffolkissa sijaitseville tiluksilleen rakennuslupaa hautakammiolle, Sky News uutisoi.

Ed haluaa rakentaa 1,5 miljoonan euron ökykartanonsa maille nousevan kappelin alle kryptan eli kivisen hautaholvin.

Ed on saanut paikallisviranomaisilta jo luvan kappelin rakentamiselle. Ed on jättänyt viime joulukuussa hakemuksen rakennusluvasta hautaholville kappelin alle. Hakemuksesta käy ilmi, että Ed haluaisi rakentaa kappelin alle holvin, jonka mitat olisivat 1,8 metriä kertaa 2,7 metriä.

ED SHEERAN
Ed Sheeranin tilukset sijaistevat idyllisissä maalaismaisemissa peltojen keskellä.

Kappelin rakennuskupahakemuksessaan Ed kertoi rakentavansa pyhätön rauhoittumispaikaksi, jossa voisi meditoida ja rentoutua rauhassa läheistensä kanssa.

Lehtitietojen mukaan kappeli on vielä rakennusvaiheessa Edin tiluksilla, jotka sijaitsevat lähellä Framlinghamin kylää. Kappeliin tullee kahdeksan penkkiriviä sekä kierreportaikko, joka johtaa torniin. Kappeliin asennettaneen läpinäkyvät ikkunat.

Ed on aiheuttanut närää muissa kylän asukkaissa tempauksillaan. Vuonna 2019 Ed suututti naapurinsa, sillä hän kaivoi tontilleen ison tekolammen. Lupahakemuksen mukaan lampea ei saanut käyttää uimapaikkana, mutta sellaisessa käytössä se on Edillä kuitenkin sittemmin ollut. Hanke meni läpi Suffolkin kaavoitusviranomaisille sillä selityksellä, että lampi olisi tarkoitettu tukemaan alueen luontoa ja siitä olisi iloa alueen villieläimille.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »