fbq
Ulkomaat
07.04.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Kanye West
Kanye West voitti Grammyn, muttei saanut osallistua gaalaan – ennätysmäärä voittoja
Ulkomaat
07.04.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Sunnuntaina (3.4.) juhlittiin musiikkimaailman saavutuksia Grammy-palkintogaalassa.

Lue myös: "Olen sängyssä vaimosi kanssa" - Pete Davidsonin ja Kanye Westin tekstiviestikeskustelu vuoti nettiin!

Räppärit Kanye West ja Jay-Z tekivät Grammy-historian uuden ennätyksen, sillä kummallakin on nyt plakkarissa huimat 24 Grammy-palkintoa. Se on määrällisesti eniten voittoja hip-hop-artistilla.

Kanye ja Jay-Z saivat palkinnon parhaasta rap-kappaleesta biisillään Jail, ja lisäksi Kanye sai parhaan melodisen rap-esityksen palkinnon The Weekndin kanssa esittämästään kappaleesta Hurricane.

Lue myös: Melkoinen muotovalio! Kanye Westin uusi tyttöystävä Chaney Jones, 24, on kuin Kim Kardashianin kopio - jopa pelottava yhdennäköisyys

Kanye West ja Chaney Jones
Kanyen uutta naisystävää on kutsuttu Kimin kopioksi.

Ennätysmies Kanye ei kuitenkaan saanut olla paikalla itse gaalassa. Hänen oli tarkoitus esiintyä, mutta törkeän somekäyttäytymisensä vuoksi Kanye bannattiin Instagramin lisäksi myös musiikkigaalasta. Kanye on laukonut törkeyksiä somessa iät ja ajat, ja meni liian pitkälle haukuttuaan koomikko Trevor Noahia rasistisilla ilmauksilla.

Lue myös: Nyt meni liian pitkälle! Kanye West bannattiin Instagramista - syynä rasistiset ulostulot

Esiintymiskiellon syyksi on spekuloitu myös sitä, että Trevor toimi yhtenä Grammyjen juontajista. Trevor kritisoi aiemmin ohjelmassaan The Daily Show'ssa voimakkaasti Kanyen häiriköivää ja vainoavaa käyttäytymistä ex-vaimo Kim Kardashiania kohtaan, eikä gaala halunnut riskeerata miesten mahdollista yhteenottoa.

Kim Kardashian ja Kanye West
Kohupari Kim ja Kanye erosivat vuonna 2021. Heillä on neljä lasta.