fbq
Ulkomaat
11.01.2022 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Tristan, Britney, Tiger, Prinsessa Diana
Justin Timberlake laati itkubiisin, Tigerin pettämisrinki paljastui, Hugh Grant osti seksiä... - muistatko kaikkien aikojen pettämiskohut?
Ulkomaat
11.01.2022 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Viime viikon maanantaina (3.1.) NBA-koripalloilija Tristan Thompson avautui Instagramissa isyystestinsä tuloksista. 

Testi paljasti Tristanin olevan pienen pojan isä. Poikavauvan äiti on personal trainer Maralee Nichols, ja pienokainen oli laitettu alulle maaliskuussa. Tuolloin Tristan oli vielä parisuhteessa monimiljonääri ja tosi-tv-tähti Khloe Kardashianin kanssa.

Lue myös: Khloe Kardashianin sarjapettäjärakas sai lehtolapsen - anelee anteeksi somessa

Ennen keväistä pettämisepisodiaan Tristan oli muhinoinut vieraan naisen kanssa jo kahdesti aiemminkin, vuosina 2018 sekä 2019. Khloen selän takana irstaillut Tristan on myös pariskunnan yhteisen True-tyttären isä.

Pettämisten vuoksi eronnut pari on palannut monta kertaa yhteen, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan Khloe ei enää halua jatkaa Tristanin kanssa.

Superjulkkisten parisuhteita sekoittaneet pettämisskandaalit ovat herättäneet paheksuntaa jo kauan ennen Tristanin ja Khloen suhdesotkuja. Muistatko vielä nämä kohut?

Justin laati itkubiisin

Vuonna 2002 laulajatähdet Britney Spears ja Justin Timberlake erosivat nelivuotisesta suhteestaan.

Tuolloin kikkarapäisen Justinin kerrottiin löytäneen tyttöystävänsä huoneesta kirjeen, joka paljasti Britneyn pettäneen artistirakastaan koreografi Wade Robinsonin kanssa. Murtunut Justin kirjoitti kuuluisan hittikappaleensa Cry Me a River vain kaksi tuntia sen jälkeen, kun hän sai Britneyn tekoset selville.

Britney Spears ja Justin Timberlake
Justin Timberlake ja Britney Spears

Shania iski miehensä salarakkaan exän

Tämä tarina etsii uskomattomuudessa kaltaistaan.

15 vuotta yhtä pitänyt pariskunta Shania Twain ja Robert John ”Mutt” Lange päättivät erostaan vuonna 2008. Eroprosessi käynnistyi, kun Shania sai tietää Robertin monta vuotta kestäneestä salasuhteesta. Kaiken lisäksi Robertin salarakkaaksi paljastui Shanian paras ystävä Marie-Ann Thiebaud, joka oli myös tahollaan naimisissa.

Sydänsuruissa rypenyt Shania löysi kuitenkin nopeasti uuden rakkauden, eikä ihan kenestä tahansa, vaan miehensä kanssa muhinoineen Marie-Annin ex-miehestä Frédéric Thiebaudista. Shania ja Frédéric avioituivat vuonna 2011 ja ovat edelleen onnellisesti yhdessä.

s
Shania Twain ja Robert John ”Mutt” Lange

Unelmaliitto karille sisäkön takia

Kalifornian entinen kuvernööri ja kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger jäi kiinni pettämisestä vuonna 2011, 14 vuotta sen jälkeen, kun varsinainen pettäminen oli tapahtunut.

Arnold sai lapsen vuonna 1997 niin vaimonsa Maria Shriverin kuin perheen sisäkön Mildred ”Patty” Baenan kanssa. Vauvat syntyivät vain muutaman päivän ikäerolla.

Maria halusi miehestään eron heti kuultuaan Arnoldin 1990-luvun sivuprojektista.

a
Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver

Ben petti lastenhoitajan kanssa

Näyttelijät Ben Affleck ja Jennifer Garner päätyivät eroamaan kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Eron aikoihin Benin uutisoitiin pettäneen vaimoaan lastenhoitajan kanssa, mutta Jennifer vakuutti, ettei uskottomuushuhuilla ollut mitään tekemistä parin eron kanssa.

Parin virallisen eron astuessa voimaan vuonna 2017 Benin tiedettiin deittailevan jo uuden heilan kanssa. Saturday Night Live -ohjelman tuottaja Lindsay Shookus ja Ben olivat sisäpiirilähteiden mukaan pitäneet yhtä jo vuosia. Myös Lindsay oli vielä tuolloin naimisissa, mutta erosi miehestään jatkaakseen romanssia Benin kanssa.

On-off-parisuhdetta ylläpitäneet Ben ja Lindsey erosivat lopullisesti vuonna 2018.

a
Jennifer Garner ja Ben Affleck

Brad rakastui Angelinaan kuvauksissa

Brad Pittin ja Jennifer Anistonin rakkaustarina tuli virallisesti päätökseensä vuonna 2005. Ennen eroaan pari oli ollut yhdessä seitsemän vuotta, joista viimeiset viisi vuotta he olivat naimisissa.

Brad vakuutti vielä vuosia eron jälkeen, ettei suhde päättynyt pettämiseen, mutta myönsi kuitenkin Rolling Stone -lehdelle rakastuneensa näyttelijä Angelina Jolieen vuonna 2004 Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Tuolloin Brad oli vielä naimisissa Jenniferin kanssa.

Brangelina-lempinimellä tunnettu pari piti yhtä aina vuoteen 2016 asti.

Brad Pitt ja Jennifer Aniston.
Brad Pitt ja Jennifer Aniston

Hugh osti seksiä prostituoidulta

Brittitähti Hugh Grant seurusteli 1980-1990-luvuilla Elizabeth Hurleyn kanssa 13 vuotta. Jo tuolloin supersuosittu Hugh pisti kuitenkin kunnolla haisemaan, kun hän osti palveluita prostituoidulta.

Tekojensa seurauksena Hugh pidätettiin, ja hän joutui maksamaan sekä sakkoja että osallistumaan viiden vuoden ajan oikeuden osoittamaan koulutusohjelmaan.

h
Elizabeth Hurley ja Hugh Grant

Tiikerin pettämissaaga paljastui

Golftähti Tiger Woods nautti uransa aikana hyvän tyypin mainetta. Vuonna 2009 kävi kuitenkin ilmi, että Tiger oli käynyt heiluttelemassa mailaansa myös muualla kuin kotikentän koloilla.

Rachel Uchitelin kanssa uskottomuutta harjoittanut Tiger jäi pettämisuutisen jälkeen kiinni myös lukuisista muista salasuhteista avioliittonsa aikana. Tigerin ex-vaimo, ruotsalaistaustainen Elin Nordegren halusi erota miehestään pikaisesti todellisuuden tultua julki.

t
Elin Nordegren ja Tiger Woods

Ensirakkaus kiilasi Dianan ja Charlesin väliin

Prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin tarina on surkeudessaan yksi koskettavimmista.

Prinssi petti tuoretta vaimoaan vuosien ajan Camilla Parker Bowlesin kanssa. Salasuhde oli alkanut tiettävästi jo kauan ennen Dianan ja Charlesin näyttäviä häitä, ja vain päiviä ennen alttarille astumistaan Charles lahjoitti salarakkaalleen nimikoidun rannekorun.

Diana lausui BBC:n Panorama -ohjelmassa vuonna 1995 kuuluisat sanat jo tuolloin päättyneen avioliittonsa tilasta.

- Meitä oli siinä avioliitossa kolme, joten tuli hieman tungosta.
 

d
Prinsessa Diana ja prinssi Charles.