fbq
Ulkomaat
13.05.2022 12:25
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: EBU / Corinne Cumming
Espanja Euroviisuissa
Jopa K18?! Tässä on Euroviisujen pornahtavin esitys: naisten paljaat pakarat ja aukeavat haarat pääosassa - kuvat ja video!
Ulkomaat
13.05.2022 12:25
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: EBU / Corinne Cumming

Joka vuonna Euroviisuissa osa kilpailijamaista luottaa esityksissään seksikkyyden vetovoimaan. Tänäkin vuonna kilpailussa on mukana useita paljasta pintaa ja rohkeita tanssikoreografioita sisältäviä esityksiä, mutta yksi on eroottisuuden ylitse muiden.

Espanjan edustaja Torinon viisuissa on kuubalais-espanjalainen laulaja, näyttelijä ja tanssija Chanel Terrero, 30, jonka kilpailukappale on nimeltään SloMo.

Chanelin tähdittämä show nähdään kokonaisuudessaan ensimmäistä kertaa lauantain finaalissa, sillä Espanja on yksi Euroviisujen rahoittajamaita ja pääsee suoraan loppukilpailuun. Silti maan esitys on ehditty kuvata koko komeudessaan viisujen harjoituksissa.

Lue myös: Skandaalinpoikanen viisulavalla: vilahtiko Maltan edustajan helman alta liikaa?

Chanel Terrero edustaa Espanjaa tämänvuotisissa Euroviisuissa.
Chanel Terrero edustaa Espanjaa tämänvuotisissa Euroviisuissa.

 

Jutun lopussa olevalta videolta voi havaita, että Espanjan esitys on tosiaankin tämänvuotisten viisujen ylivoimaisesti pornahtavin, sillä sekä laulaja Chanelin että hänen naispuolisten taustatanssijoidensa pakarat vilkkuvat lavalla paljaina koko show'n ajan.

Lue myös: Näin kävi The Rasmuksen - tässä ovat toisesta semifinaalista euroviisufinaaliin edenneet maat

Espanja Euroviisuissa
Espanjan esitys erotiikkaa ja flirttiä täynnä.

 

Miespuolisten tanssijoiden avustuksella Chanel myös venyy lavalla lähes spagaatiin, kun miestanssijat levittävät laulajatähden haaroja esityksen alkupuolella.

Lue myös: Vau! San Marinon seksiä tihkuva esitys teki Euroviisuhistoriaa

Espanja

Seksikkään esityksen aikana Chanel myös pyllistelee lavalla naistanssijoidensa kanssa ja show'n loppupuolella laulajakaunotar joutuu turvautumaan jopa viuhkaan, kun kiihkeä tanssiosuus saa tunteet kuumenemaan sekä lavalla että katsomossa.

Lue myös: Näin riehakkaat terveiset viisufinaaliin pötkinyt The Rasmus lähetti faneilleen - finaalin esiintymisjärjestys julkaistiin

Katso video esityksestä alta!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »