fbq
Ulkomaat
24.11.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez hämmentää somessa - mistä ihmeestä on kyse?
Ulkomaat
24.11.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Mitä ihmettä Jlo puuhaa?

Laulaja Jennifer Lopez (nyk. Jennifer Lynn Affleck), 53, hämmentää somekäytäksellään. Tähden Instagram-tili nimittäin huutaa tyhjyyttään, ja sen profiilikuva on muutettu pikimustaksi.

JLon some pimeni tiistaina tällä viikolla. Kaikki Instagram-tilin julkaisut ovat kadonneet, minkä vuoksi seuraajat yrittävät pohtia, mitä oikein on tekeillä.

Hänen muilla somekanavillaan kuten Twitterissä ei ole mainintaa, miksi näin on tapahtunut. Kuitenkin myös tähden Twitter-profiili on muutettu mustaksi.

Tavallisesti vastaavanlaiset tempaukset julkimoilla tarkoittavat, että hän olisi mahdollisesti tekemässä jonkin suuren ilmoituksen. Kysymys onkin, mikä se voisi olla. Edellinen JLo:n albumi A.K.A.  julkaistiin vuonna 2014.

Jenniferin tiedottajat eivät ole kommentoineet asiaa julkisuuteen.

Lue myös: Piikittelevä diiva! Lentostuertti pettyi Jennifer Lopezín käytökseen

Jennifer Lopez
JLo julkistanee piakkoin jonkin suuren uutisen, arvellaan mediassa. Kuva vuoden 2019 MET-gaalasta.

Unelmahäät

Jennifer meni naimisiin kesällä näyttelijärakkaansa Ben Affleckin, 50, kanssa.

Kaksikko herätti eloon 2000-luvun alussa kukoistaneen rakkautensa. Pari ei tuolloin ehtinyt alttarille asti, mutta heinäkuussa 2022 he vihdoin saivat toisensa hulppeassa hääseremoniassa.

Lue myös: Jennifer Lopez paljastaa: suuri päivä oli peruuntua päiväkodeista tutun ongelman vuoksi - julkisti myös hääkuvat

Lue myös: Kuuden metrin huntu! Jennifer Lopezin, 53, tyrmäävä häätyyli mykistää

Lähde: CNN, Variety

Jennifer Lopez ja Ben Affleck
Ensin pari meni naimisiin pienessä kappelissa Las Vegasissa, jonka jälkeen pidettiin isompi hääseremonia Benin Georgian-kartanolla.