fbq
Ulkomaat
25.11.2022 14:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jared Leto
Jared Leto, 50, näyttää ihan samalta kuin 20 vuotta sitten - vertaa itse!
Ulkomaat
25.11.2022 14:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Näyttelijä Jared Leto, 50, hämmästyttää seuraajiaan jälleen kerran.

Huipputähti nimittäin ei näytä vanhentuneen päivääkään viimeisen 20 vuoden aikana. Jared julkaisi Instagram-tililleen kuvan, joka sai jälleen fanien leuat loksahtamaan.

- MITEN NIIN 50??? MITEN, eräs taivastelee.

- Uskooko kukaan häntä viisikymppiseksi, toinen haastaa.

Siloposken kadehdittavasta nuorekkuudesta on spekuloitu jo kauan. Jotkut uskovat hänen jopa olevan vampyyri, mutta timmille lookille on olemassa järkeenkäypiä syitä.

Jaredin kerrotaan harrastavan jos jonkinlaista urheilua. Hän muun muassa surffaa, pelaa tennistä ja vuorikiipeilee. Oscar-palkittu näyttelijä ei kuitenkaan ole suostunut millään kertomaan nuoruuden salaisuuttaan.

Lue myös: Jared Leto jää kakkoseksi! Tämä hittisarjan komistus on saanut fanit riehaantumaan

Maaliskuussa hän tokaisi Men's Health -lehdelle, että antaa ihmisten arvailla. 30 Seconds To Mars -solisti sanoi haastattelussa, ettei hänen ulkonäöstään kuitenkaan ole hyötyä töissä niin, että saisi esimerkiksi rooleja helpommin.

Hän on itsekin havainnut ilmiön, että noin viimeisen kymmemen vuoden ajan hänen freesiä ilmettään on spekuloitu kovasti. Netissä on arvuuteltu, josko tähti olisi käynyt kirurgin veitsen alla, mutta tästäkään ei ole varmuutta.

Katso alta ja vertaa!

Jared Leto
Kuvien välillä on 20 vuotta eroa, eikä niitä ole muokattu. Vasemmalla oleva otos on vuosituhanne alusta, oikealla oleva viime vuodelta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »