fbq
Ulkomaat
15.07.2022 17:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Ruotsin prinsessat Madeleine ja Sofia
Huhut Madeleinen ja Sofian kireistä väleistä eivät hellitä - prinsessakaksikon tuore kohtaaminen aiheutti jälleen spekulaatiomyrskyn
Ulkomaat
15.07.2022 17:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Ruotsin prinsessa Madeleinen, 40, ja kälynsä, prinsessa Sofian, 37, kireistä väleistä elää sitkeitä huhuja. 

Lue myös: Kruununprinsessa Victoria täyttää 45 vuotta - nostalgiset synttärikuvat kertovat kasvutarinan herkästä teinistä rakastetuksi kruununperijäksi

On totta, että Madeleinella meni aikaa tottua ajatukseen, että hänen isoveljensä, prinssi Carl Philip, 43, oli valinnut kumppanikseen tosi-tv-ohjelmasta tutun tavisnaisen. Madeleine itse kun viihtyy yläluokan varakkaissa piireissä ja valitsi puolisokseen englantilaissyntyisen miljonäärin.

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Sofia
Madeleine edusti perhettään juhlakonsertissa yksin, sillä puoliso Chris O'Neill oli työmatkalla Yhdysvalloissa.

 

Ruotsalaisen hovilehden Svensk Damtidningin päätoimittajan Johan T. Lindwallin mukaan Madeleinen suhtautuminen Sofiaan on ollut epäilevä. 

Yksi syy tähän saattaa olla se, että Carl Philipin entinen pitkäaikainen tyttöystävä Emma Pernald, 42, lukeutuu Madeleinen lähimpään ystäväpiiriin. Esimerkiksi häissään Madeleine sijoitti Emman lähemmäksi alttaria kuin veljensä tulevan vaimon Sofian. 

 

Asiallista mutta vaisua

Vaikka Carl Philipin ja Sofian häistä on vierähtänyt jo seitsemän vuotta, nousee kälyjen monimutkainen suhde tasaisin väliajoin otsikoihin. Näin kävi tänäkin kesänä, kun Madeleine perheineen saapui Yhdysvalloista lomanviettoon Ruotsiin. 

Lue myös: Turistit yllättyivät - Monacon ruhtinatar Charlenelta tavallisesta poikkeavaa käytöstä

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Sofia
Madeleine piti keskustelua yllä prinsessojen kävellessä konserttikatsomoon.

 

Torstaina (14.7.) Madeleine ja Sofia astuivat kameroiden eteen kruununprinsessa Victorian 45-vuotissyntymäpäivän juhlakonsertissa. Kälyt saapuivat samaa matkaa rupatellen konserttipaikalle Borgholmin linnaan. Melko ilmeettömästi esiintyneet prinsessat eivät vaikuttaneet sydänystäviltä, mutta tuskin välirikosta voi puhua. Enemmänkin naisten välit vaikuttivat asiallisen neutraaleilta. 

Lue myös: Alankomaiden kuningasperhe toteutti kesäperinteensä – kruununprinsessa Catharina-Amalialla erilainen syksy edessä

Mikäli huhut prinsessojen viileistä väleistä pitäisivät paikkansa, osasivat he mallikkaasti Victorian juhlailtana haudata sotakirveensä. 

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Sofia
Sofian päällä nähtiin ByMalinan roosanvärinen leninki, ja Madeleine oli pukeutunut pinkkiin Veronica Beardin mekkoon.

Lue myös: Kruununprinsessapari Victoria ja Daniel vei Estelle-tyttären konserttiin - vanhemmat kärvistelivät vilusta ja väsymyksestä