fbq
Ulkomaat
05.10.2022 17:11
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP
Harry
Harry ja Meghan täräyttivät suorat sanat kuninkaallisista - nyt yrittävät paniikissa muuttaa dokumenttia kiltimmäksi: Raju riita Netflixin kanssa
Ulkomaat
05.10.2022 17:11
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP

Sussexin herttuapari yrittää lykätä Netflix-dokumentin julkaisua, sillä he ovat tulleet katumapäälle liian suorasukaisista puheistaan.

Asiasta uutisoi Page Six.

Prinssi Harryn ja Meghanin dokumentti piti julkaista loppuvuodesta. Pariskunta teki 100 miljoonan dollarin diilin suoratoistopalvelun kanssa, ja dokumentti oli yksi osa isompaa kokonaisuutta.

Dokumentissa Harry ja Meghan puhuvat suunsa puhtaaksi muun muassa kuningas Charlesista ja Camillasta sekä tietysti prinssi Williamista ja prinsessa Catherinesta.

Nyt pariskunta haluaakin leikata dokumentista useita sellaisia kohtia pois, jotka on kuvattu yli vuosi sitten.

- He tekivät päätöksen muuttaa dokumenttia kiltimpään suuntaan. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun he olivat osallistuneet kuningatar Elisabetin hautajaisiin, Independent-lehti uutisoi.

Samalla herttuapari on ajautuneet riitoihin Netflix-pomojen ja oman filmiryhmänsä kanssa. Nimittäin filmiporukka on kieltäytynyt leikkaamasta kohtauksia pois ja Netflix-pomot ovat antaneet työryhmälle täyden tukensa.

- Harry ja Meghan ovat jostain syystä tulleet toisiin aatoksiin oman kertomuksensa suhteen, Page Six- sivustolle juorutaan.

- Nyt he ovat painaneet paniikkinappulaa ja yrittävät lieventää jopa ihan perustarinoitaan. Asian tiimoilta on käyty lukuisia keskusteluja. Mutta tämä on heidän oma tarinansa, heidän kertomanaan.

Filmiryhmä on kuvannut Harrya ja Meghania muun muassa heidän kotonaan Kalifornian Montecitossa.

Julkaisuaikataulu epäselvä

Lue myösMikä vaivaa, prinssi Harry? Outo välikohtaus Meghan-vaimon kanssa - "Ei ole rakkautta"

Ilmeisesti kuningatar Elisabetin kuolema oli syynä siihen, miksi Sussexin herttuapari halusi muuttaa dokumenttia.
Etukäteistiedon mukaan dokumentissa olisi shokkipaljastuksia muun muassa Charlesista, josta on siis nyt tullut kuningas.

Pariskunta on tehnyt lukuisia pyyntöjä, joissa he haluavat tehdä kuvattuun materiaaliin muutoksia.

- Mikäli näihin ehtoihin suostutaan, dokumentti lykkääntyy määräämättömäksi ajaksi.

- Toisaalta Netflix on antanut kaiken tukensa filmintekijöille. Suoratoistopalvelun osalta on tehty täysin selväksi se, että projekti etenee, Page Six -julkaisulle juorutaan.

Netflix ei vielä toistaiseksi ole kommentoinut julkisuudessa esiintyneitä huhuja dokumentin mahdollisesta lykkäyksestä. Eräiden arvioiden mukaan Netflix on ollut aikeissa julkaista dokumentin joulukuussa.

Netflixin toimitusjohtaja Ted Sarandosilla on valtavat paineet saada tämä show päätökseen. Hänellä on ollut myös hyvät suhteet Harryyn ja Meghaniin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »