fbq
Ulkomaat
25.01.2022 20:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
milo ventimiglia
Gilmoren tytöt- ja This Is Us -komistus Milo Ventimiglia, 44, ei haikaile isäksi
Ulkomaat
25.01.2022 20:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Gilmoren tytöt -sarjan fanit muistavat yhdysvaltalaisnäyttelijä Milo Ventimiglian Jess Marianon, sarjan toisen päähahmon Roryn poikaystävän roolista.

Milo Ventimiglia
Milo näytteli Gilmoren tytöt -sarjassa taiteesta ja kirjallisuudesta viehättynyttä Jessiä.

Viime vuosina Milo on tähdittänyt supersuosion saanutta lämminhenkistä This Is Us -draamaa. Siinä Milo näyttelee takaumainserteissä perheenisä Jack Pearsonia. Jackista piirtyy sarjassa kuva lähes täydellisenä isänä, joka on lapsilleen kaikki kaikessa.

Tosielämässä 44-vuotiaalla Milolla ei ole lapsia, eikä hän sellasia itselleen edes haikaile. Milo on kertonut haastattelussa, että This Is Us -sarjan tekeminen ei ole herättänyt hänessä sen suurempaa kaipuuta isyyteen.

- Ei, ei ollenkaan. Anteeksi kun olen niin tylsä vastauksessani. Sarjan tekeminen ei ole saanut minua kiirehtimään isyyteen yhtään sen enempää kuin mikään muukaan aiemmassa elämässäni. Nähtäväksi jää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta juuri nyt viihdyn oikein hyvin lapsettomana. Se on minulle ok, Milo kommentoi.

Milo on kuitenkin pitänyt siitä, että hänen työkaverinsa, sarjassa hänen vaimoaan näyttelevä Mandy Moore on tuonut pientä poikavauvaansa mukaan kuvauksiin.

- Gus on mukana kuvauksissa aika usein. Joten kun hän on siellä, kutittelen häntä jaloista ja nipistelen poskia. Hän on niin kaunis, hyvin käyttäytyvä ja iloinen lapsi, Milo kehuu.

Parisuhdestatuksestaan Milo on pysynyt julkisuudessa vaiti.

Lähde: Female First

Tilaa Seiskan uutiskirje! »