fbq
Ulkomaat
30.01.2023 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Britney Spears
Fanit soittivat poliisit laulajan oven taakse - nyt puhuu huolta aiheuttanut Britney Spears: "En ole saamassa hermoromahdusta"
Ulkomaat
30.01.2023 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulaja Britney Spears, 41, on palannut jälleen sosiaaliseen mediaan.

Britney poisti viime viikolla Instagram-tilinsä faniensa näkyvistä, mutta on nyt palauttanut sometilinsä kaikkien nähtäville. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Britney on piilottanut Instagram-tilinsä seuraajiltaan.

Nyt laulaja on ottanut kantaa huhuihin, joiden mukaan Britneyn henkinen hyvinvointi olisi jälleen vaakalaudalla. Viime viikolla huolestuneet fanit soittivat poliisit laulajan asunnolle. Viranomaiset ilmoittivat, ettei laulaja ole vaarassa.

- En voi vahvistaa enkä myöntää sitä, onko yksiköstämme käyty hänen talollaan vai ei, mutta emme usko, että Britney Spears on minkäänlaisessa vaarassa tällä hetkellä, poliisista ilmoitettiin tuolloin.

Lue myös: Huolestuneet fanit soittivat poliisit paikalle! Britney Spearsin vointi puhuttaa

Nyt Britney on kirjoittanut someseuraajilleen pitkän tekstin tämän hetkisestä voinnistaan.

- Nyt, kun kaikki luulevat tietävänsä tarinani. Miettikää uudelleen! Birtney aloittaa.

Hän vahvistaa kirjoituksessaan, ettei kärsi fanien epäilemästä hermoromahduksesta.

- Ei, en ole saamassa hermoromahdusta. Olen se kuka olen ja kuljen eteenpäin elämässäni. En ole koskaan voinut paremmin! Ei, en ole se tyttö tai tuo tyttö. Olen Red River (suom. punainen joki) ja kykeneväinen nostamaan ääneni kuuluviin maailmassa, jossa menetin oikeuteni, Britney kirjoittaa.

Juuri ennen Instagram-tilinsä piilottamista Britney vaihtoi nimensä somekanavallaan Red Riveriksi. Tämä aiheutti huolta laulajan faneissa entisestään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Tekemässään päivityksessä Britney kertoo edelleen opettelevansa elämään ilman holhoussopimuksen mukana tulleita sääntöjä. Britney ei kertomansa mukaan ole voinut juoda esimerkiksi alkoholia.

- Tunnen itseni nuoremmaksi ja hämmästyneeksi. Valitettavasti olen helvetin tylsä juodessani öisin vain kuumaa kaakaota. Odotin lähes 15 vuotta, jotta saisin juoda taas alkoholia vain huomatakseni, että vihaan sitä, hän paljastaa.

Britneyn mukaan ruoka maistuu sen sijaan huomattavasti paremmalta kuin ennen.

Lue myös: Britney Spears katosi jälleen - aviopuoliso Sam Asghari paljastaa totuuden vaimonsa oudosta somekäytöksestä

Britney vapautettiin isänsä holhouksen alaisuudesta vuoden 2021 marraskuussa. 

Pitkän tekstinsä päätteeksi Britney heittää sarkastiseen sävyyn kehotuksen, jota hän ei mitä ilmeisimmin suostu itse noudattamaan.

- Istu alas ja pysy nöyränä...Nääh, näytän mielummin perseeni! hän huudahtaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)