fbq
Ulkomaat
24.01.2022 16:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
peter phillps
Ero ja uusi rakas! Kuningatar Elisabetin lapsenlapsi Peter Phillips toi näytille nuoremman kullan, joka on yhä naimisissa - näin monarkki reagoi
Ulkomaat
24.01.2022 16:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Peter Phillips, 44, on Britannian kuningatar Elisabetin, 95, ensimmäinen lapsenlapsi. Peterin äiti on prinsessa Anne ja isä kapteeni Mark Phillips.

Peter oli 12 vuotta naimisissa lastensa äidin, Autumnin, 43, kanssa. Pariskunnan erosta uutisoitiin helmikuussa 2020, mutta kaksikko oli muuttanut erilleen jo aiemmin vuonna 2019. Virallinen ero astui voimaan kesällä 2020. Ex-parilla on liitostaan tyttäret, Savannah, 11, ja Isla, 9.

Peter Phillips, August Phillips
Exät Peter ja August Phillips ovat pysyneet hyvissä väleissä eronsa jälkeen.

Nyt, pari vuotta eron jälkeen, Peter on löytänyt uuden kullan. Naisen nimi on Lindsay Wallace, ja hän on 40-vuotias. Öljypohatan perheeseen syntynyt Lindsay on työskennellyt terveysruokakaupassa, mutta viime vuodet hän on ollut kotiäitinä. Lindsaylla on kaksi lasta. The Sun -lehden tietojen mukaan Lindsay on yhä virallisesti naimisissa eksänsä kanssa. Lehden mukaan ex-pari on kuitenkin asunut erillään jo tovin. Voit katsoa kuvan Lindsaysta The Sunin sivuilta.

The Sun -lehden lähteiden mukaan suhde on niin vakaalla pohjalla, että Peter on jo esitellyt Lindsayn isoäidilleen, kuningatar Elisabetille. Pariskunnan kerrotaan tavanneen kuningattaren Windsorissa metsästystapahtuman yhteydessä.

- Kuningatar on yksi Peterin elämän tärkeimpiä ihmisiä, joten on ilmiselvää, että hän esitteli Lindsayn hänelle. Se oli todella lämmin kohtaaminen, ja kuningatar oli selvästi ilahtunut, että tapasi ihmisen, joka tekee Peteristä niin onnellisen, lähde sanoo.

- Vaikka suhde on tuore, Peter halusi, että isoäitinsä näkee, että hän on onnellinen. Tämä on selvä merkki siitä, että Lindsay on nyt toivotettu lämpimästi tervetulleeksi "firmaan", ja tämä on iso ensimmäinen askel mahdolliselle avioitumiselle. Kuningatar haluaa vain, että Peter on onnellinen, lähde summaa.

Välttelevät julkisuutta

Peter ja ex-vaimonsa Autumn asuvat yhä lähekkäin prinsessa Annen Gatcombe Parkin tiluksilla Gloucestershiressä. He kasvattavat lapsiaan yhdessä.

The Sunin tietojen mukaan Peteriä ja Lindsayta yhdisti se fakta, että molemmilla oli takanaan kariutunut liitto. Lindsay on Peterin siskon, Zara Tindallin koulukaveri. Molemmat opiskelivat Gordonstounissa Skotlannissa. Lindsay oli myös häävieraana Zaran ja tämän puolison, Mike Tindallin häissä vuonna 2011.

Peter ja Lindsay ovat pitäneet julkisuudessa matalaa profiilia seurustelustaan. Peter tosin nousi viime keväänä otsikoihin, kun hän jäi poliisin haaviin rikkoessaan paikallisia koronasäädöksiä. Peter ajoi tuolloin pitkän matkan Gloucestershiresta Skotlannin itärannikolle Lindsayn kotiin.

Viime lokakuussa Peter ja Lindsay edustivat yhdessä Zaran pojan Lucasin ja prinsessa Eugenien pojan Augustin yhteisissä kastejuhlissa.

Peterillä ei ole kuninkaallista arvonimeä saati kuninkaallisia velvollisuuksia. Hän on työskennellyt johtotehtävissä automerkki Jaguarilla. Nykyään Peter työskentelee Royal Bank of Scotlandissa Edinburghissa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »