fbq
Ulkomaat
22.01.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Muotipoliisi
Eksyikö Eva Longoria lenkkipolulta shoppailemaan? Seiskan muotipoliisi ratsaa julkkiskaunotarten arkiluksuksen
Ulkomaat
22.01.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Eva Longoria, 46, teki mielenkiintoisen ratkaisun vaatekaapillaan. Asu sopisi paremmin lenkkipolulle kuin lahjaostoksille. Chanelin ökylaukku hajottaa muutoin arkista yleisilmettä. The North Facen lämmin takki on kieltämättä ihastuttava.

Eva Longoria

Arvosana: 6½

Lue myös: Eva Longorian jättimäinen kaula-aukko käänsi katseita – kuvat!

Arkista luksusta

Rita Ora, 31, käyskenteli kauneushoitolaan väljässä MiuMiu-merkin verryttelyasussa. Samettista asua täydentävät Pradan aurinkolasit sekä turkoosit pörrösandaalit. Laulaja tuo luksusta arkeen koruilla, joita hänellä on kaulassa, sormissa, ranteessa ja nilkassakin.

Rita Ora

Arvosana: 9+

Lue myös: Alusvaatteisillaan kaupassa! Muodokas laulaja Rita Ora todellakin käänsi katseet - kuvat!

Mukavuus edellä

Jennifer Lopez, 52, shoppaili mukavassa kaupunkilookissa. Hän rakastaa blingiä, ja tässä asussa sitä löytyy villapaidan paljeteista. Brunello Cucinellin puserosta saa pulittaa yli 1 200 euroa. Ylisuurta yläosaa täydentävät revityt farkut ja lenkkarit, jotka ovat passeli valinta paidan kaveriksi.

Jennifer Lopez

Arvosana: 8

Lue myös: Jennifer Lopez 52 vuotta! Tässä ovat ikikauniin seksipommin tyrmäävimmät tyylit kautta aikain: supersyviä kaula-aukkoja, huimaavia halkioita ja huippumuotia!

Viis koruista, katso kenkiäni!

Diane Kruger, 45, kävi ostoksilla omaperäisessä asussa. Ylisuuri farkkutakki karvavuorella on loistava valinta viileään New Yorkiin. Paljaat nilkat suorastaan huutavat katsomaan Dianen erikoisia nastakoristeltuja kenkiä. Korut hän on jättänyt kotiin, ja hiuksensa hän on piilottanut lakin alle.

Diane Kruger

Arvosana: 7+

Pelaa varman päälle

Jessica Alba, 40, lähti tyylikkäänä toimistoltaan Los Angelesissa. Kuviollinen kasvomaski ja kaunis hiuspanta tuovat persoonaa yleisilmeeseen. Nahkalaukku on siisti ja yksinkertainen. Farkkujen ja puseron yhdistelmä toimii, ja ruskeat nahkakengät antavat viimeisen silauksen.

Jessica Alba

Arvosana: 8-

Lue myös: Huh, mikä bikinibeibe! Jessica Alba, 40, keikisteli timmissä kropassaan - Katso kuumat kuvat!

Lähes täydellinen

Ruokatarvikkeita noutanut Lucy Hale, 32, tasapainottelee täydellisyyden kynnyksellä. Villaneuleet ja rohkeat värit ovat nyt muodissa. Kasvoja rajaavat hiussuortuvat näyttävät hyvältä lasien rinnalla. Kengistäkään ei löydy valittamista.

Lucy Hale

Arvosana: 10-

Tilaa Seiskan uutiskirje! »