fbq
Ulkomaat
15.07.2022 07:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Ivana trump
Donald Trump suree kuollutta ex-vaimoaan
Ulkomaat
15.07.2022 07:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

 Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump on kuollut eilen torstaina (14.7.). Hän oli menehtyessään 73-vuotias. 

Asiasta uutisoi yhdysvaltalaismediat kuten ABC ja NBC. Trumpin perhe julkaisi tiedotteen liittyen suru-uutiseen.

– Äitimme oli uskomaton nainen - liike-elämän voima, maailmanluokan urheilija, säteilevä kaunotar ja välittävä äiti sekä ystävä.

– Ivana Trumpia jäävät kaipaamaan suuresti hänen äitinsä, hänen kolme lastaan ​​ja kymmenen lastenlastaan, perhe sanoo lausunnossaan.

Myös Donald Trump vahvisti yhteisöpalvelu Truth Socialissa vaimonsa kuolleen kotonaan New Yorkissa.

– Hän oli ihana, kaunis ja mahtava nainen, joka eli mahtavaa ja inspiroivaa elämää, Trump mainitsi vapaasti suomennettuna.

Lausunnoissa ei mainita kuolinsyytä. Yhdysvaltalaismedioiden mukaan paikallinen pelastuslaitos on vahvistanut ensihoitajien saaneen torstaina tehtävän, jossa oli kyse sydänpysähdyksestä.

Pelastuslaitoksen mukaan ensihoitajat olisivat löytäneet 73-vuotiaan naisen Upper East Sidella sijaitsevasta asunnosta. ABC Newsin mukaan Ivanka Trump asui kyseisessä rakennuksessa

Ivana oli Donald Trumpin ensimmäinen vaimo. Avioliitto solmittiin vuonna 1977, ja he saivat kolme yhteistä lasta, Donald Jr, Ivanka ja Eric. Pari erosi vuonna 1992.

Ivana ja Donald trump
Ivana ja Donald Trumpin liitto kesti 15 vuotta. Ivana tunnettiin esimerkiksi urheilijana sekä muotisuunnittelijana.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »