fbq
Ulkomaat
10.05.2022 14:09
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Britney Spears
Britney Spears poseeraa jälleen somessa täysin alasti - katso kuvat ennen kuin ne poistetaan!
Ulkomaat
10.05.2022 14:09
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Popin supertähti Britney Spears jatkaa rohkeiden somekuvien julkaisemista, vaikka viime aikoina hänen paljasta pintaa sisältäviä otoksia onkin poistettu Instagramista niiden roisiuden takia.

Raskaana oleva Britney, 40, julkaisi maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa kolme eri Instagram-päivitystä, joissa kaikissa oli useita kuvia Britneystä täysin alasti. Kuvat on otettu laulajan taannoiselta Meksikon-lomalta ennen kuin hän oli tullut raskaaksi.

Britneyn raskausuutinen tuli julkisuuteen kuukausi sitten huhtikuussa ja pop-ikonin kolmas lapsi syntyy syksyllä. Tuleva lapsi on Britneyn ja hänen kumppaninsa Sam Asgharin, 28, ensimmäinen yhteinen. 

Lue lisää: Britney Spears, 40, on raskaana!

- Kuvatuuttaus edelliskerrasta, kun olin Meksikossa ENNEN kuin sisälläni oli vauva. Miksi helkutissa näytän lomalla kymmenen vuotta nuoremmalta, Britney pohti nakupäivitysputkensa ensimmäisessä julkaisussa.

 

Hetkeä myöhemmin Britney julkaisi samankaltaisia kuvia Meksikosta. Asetelma oli sama. Britney seisoi rintamasuunta kameraa kohti ja hän peitti rintansa käsillään. Jalkovälinsä eteen hän oli lisännyt kuviin sydänemojin.

- Älä aliarvioi voimaani tehdä se ihan itsekseni ja kuvata selfie-tikulla. Kuvatuuttaus ajalta ennen kuin sisälläni oli lapsi, Britney kirjoitti.

Lue myös: Britney Spears ja Sam Asghari: hääpäivä tiedossa - yksi asia yllättää

Kolmas nakupäivitys tuli kolmisen tuntia kahden ensimmäisen alastonjulkaisun jälkeen

- Rakastan teitä kaikkia NIIIIIIIIIIIIIN paljon, Britney kirjoitti.

Lue myös: Masu kasvaa jo! Britney Spears julkaisi iloisen videon: "Onneksi housut mahtuvat vielä"