fbq
Ulkomaat
13.01.2022 10:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
jason momoa, lisa bonet
16 vuoden suhde kariutui! Jason Momoa ja Lisa Bonet eroavat
Ulkomaat
13.01.2022 10:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Yhdysvaltalainen näyttelijäpariskunta Jason Momoa, 42, ja Lisa Bonet, 54, tiedottivat avioeropäätöksestään Instagramissa keskiviikkona (12.1.).

Kaksikko ehti olla naimisissa reilut neljä vuotta. Yhteisiä vuosia heille ehti kertyä kuitenkin 16, sillä he ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2005. Avioliittoon pari vihittiin vuonna 2017.

Pariskunta kirjoitti yhteisessä erotiedotteessaan, että rakkaus säilyy. Kryptisessä viestissä pari luonnehti "vapauttavansa toisensa voidakseen kasvaa sellaisiksi ihmisiksi kuin ovat kasvamassa".

Somepäivitykseen on liitetty kuvia kuusta, kangaslipuista ja pikkulinnuista.

Eroparilla on kaksi yhteistä lasta. Tytär Lola on 14-vuotias ja poika Nakoa-Wolf 13-vuotias. Lisalla on entisestä liitostaan muusikko Lenny Kravitzin kanssa 33-vuotias tytär Zoë Kravitz.

Jason Momoa, Lisa Bonet
Jason ja Lisa olivat pitkään yksi Hollywoodin superpareista.

Honolulussa syntynyt Jason muistetaan etenkin Ronon Dexinä Stargate Atlantiksessa, Khal Drogona Game of Thronesissa ja Conan Kimmerialaisena vuoden 2011 elokuvassa Conan – barbaari.

Lisa tähditti Bill Cosby Show'ta 1980-luvulla. Hänet nähtiin myös sarjan spin offissa Kreisi College.

Jason Momoa, Lisa Bonet
Jason ja Lisa kohtasivat ensikerran jazzklubilla.

Jasonin ja Lisan taloudellinen tilanne oli kehno sen jälkeen, kun Jasonin roolihahmo tapettiin Game of Thrones -sarjassa. Perheellä ei ollut rahaa ruokaan.

 - Näimme nälkää Game of Thronesin jälkeen. En saanut töitä, mikä oli todella raskasta. Erityisesti, kun meillä oli kaksi pientä lasta, ja olimme korviamme myöten veloissa, Jason kertoi.

Lue myös: Kun Game of Thrones -hahmo tapettiin sarjassa, näyttelijätähti ajautui perheensä kanssa heti massiivisiin rahaongelmiin - ”Näimme nälkää”

Onneksi heidän taloudellinen tilanteensa muuttui pian. Jason sai runsaasti rahaa tuottaneen Aquaman-rooliin. Hahmo on nähty useassa supersankarielokuvassa, kuten Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017), Aquaman (2018).  Lopulta Jason varmisti asemansa Hollywoodin kärkinimien joukossa.