Hyppää pääsisältöön
Selviytyjät

Wiidakon Wallu: Painajaismainen käänne paljastui toisessa Selviytyjät-leirissä - "Tuli kakkaa tuulettimeen!"

Seiskalle Selviytyjät Suomi -aiheista Wiidakon Wallu -blogia pitävä Wallu Valpio paljastaa tuoreimmassa blogipäivityksessään, millaisia käänteitä sunnuntaina esitetty ensimmäinen jakso piti sisällään.

Wallu ilmoittaa blogissaan, että hänen Buwaya-heimonsa koostumus oli liki täydellinen. Wallun kanssa Buwayaa sarjassa edustavat Sauli Koskinen, Veronica Verho, Noora Räty, Lotta Näkyvä, Hannes Hyvönen, Kim Herold ja Tuuli Matinsalo.

- Siis mikä järki? Heikkoa lenkkiä ei löydy sitten suurennuslasillakaan! Voimaa ja älyä samassa paketissa, unelma-alku siis! Wallu kirjoittaa.

Lue lisää: Nyt oli härski selkäänpuukotus! Vilma Bergenheimin häijy silmäkääntötemppu ratkaisi ensimmäisen putoajan Selviytyjät Suomessa - Eevi Teittisen silmät pyörivät ihmetyksestä!

Fyysisesti ylivoimainen Buwaya voittikin sunnuntain jaksossa molemmat kilpailut, mikä aiheutti Wallun mukaan paljon tuskaa ja pahaa mieltä Agilan heimossa. Lisäksi Agilan kotisaari osoittautuu painajaiseksi.

- Kyräily alkaa kuulemma heti. Siis se selkäänpuukottelu. Lisäksi kuulen jälkikäteen, että nyt tuli kakkaa heidän tuulettimeensa muutenkin, koska saari, jonka he saavat asuttavaksi, on täynnä hevosen kokoisia rottia ja myrkyllisiä käärmeitä. Niitä siis kuhisee koko saari! Wallu ihmettelee blogissaan.

- Ja koska he hävisivät ensimmäisen kisan, ei ole tulentekovälineitäkään, eikä pressua sateen varalta. Eli eivät ainakaan syö. Mitään. Kuiva riisi ainoa ruoka. Ja joku taikina, jolla tehdä jotain lettuja, mutta se tuli tulee vain kauhealla vaivalla.

Lue Wallun blogi kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Lue myös: "Apua, auta!" Wallu Valpio huutaa tuskasta Selviytyjät Suomessa - mallikaunotar Vilma joutuu paniikkikohtauksen valtaan!

Katso Wiidakon Wallu -videoblogin tuorein jakso alta!

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!