Katso videot!

Viinaongelma paljastui, haaveita römpsän nuolemisesta ja heipat Timolle - tämä kaikki tapahtui BB-talossa viime viikolla! Katso Seiskan kooste!

Telkkari | 16.09.2019 16:01

Big Brother Suomi-talon toinen toimintaviikko oli tohinaa täynnä. Katsojat ovat hämmästelleet varsinkin Eeva-Leenan mutkatonta suhtautumista seksiin sekä evankelista-Villen edesottamuksia. Toistaiseksi etenkin Anu ja Tuula ovat pitäneet melko matalaa profiilia, mutta ehkä tilanne muuttuu.

Nikotiini pois! 

Isoveli on langettanut maanantaina 16.9 varsinaisen kirouksen kaikkien nikotiiniriippuvaisten asukkaiden ylle.
Kansa nimittäin äänesti lauantaina BB-kisaajat nikotiinilakkoon, eikä kyseisestä hermomyrkystä saa edes puhua!

Asukkaat ottivat maanantai-aamuna kerrotun kiellon rauhallisesti vastaan ja keräsivät kiltisti kaikki nikotiinituotteet retronurkkauksen pöydälle. Pian vietotusoireet alkoivat näkyä selvästi asukkaiden käytöksessä. Kristian ja Eeva-Leena keskustelivat olohuoneessa kahdestaan aiheesta kiertoilmaisuin. 

- On vain yksi asia, joka pyörii mielessä, Kristian totesi.

- Meinasinkin kysyä, että onko sulla parempi fiilis kuin eilen? Arvaan, että tänään pyörii mielessä asia, joka ei eilen ollut ajatuksissa, Eeva-Leena säesti.

Kestääkö asukkaiden kantti nikotiinikieltoa? Entä kuka tulee kärsimään kiellosta eniten. Nähtäväksi jää!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

TIS-Iltarovio: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!