Hyppää pääsisältöön

Viinaongelma paljastui, haaveita römpsän nuolemisesta ja heipat Timolle - tämä kaikki tapahtui BB-talossa viime viikolla! Katso Seiskan kooste!

Big Brother Suomi-talon toinen toimintaviikko oli tohinaa täynnä. Katsojat ovat hämmästelleet varsinkin Eeva-Leenan mutkatonta suhtautumista seksiin sekä evankelista-Villen edesottamuksia. Toistaiseksi etenkin Anu ja Tuula ovat pitäneet melko matalaa profiilia, mutta ehkä tilanne muuttuu.

Nikotiini pois! 

Isoveli on langettanut maanantaina 16.9 varsinaisen kirouksen kaikkien nikotiiniriippuvaisten asukkaiden ylle.
Kansa nimittäin äänesti lauantaina BB-kisaajat nikotiinilakkoon, eikä kyseisestä hermomyrkystä saa edes puhua!

Asukkaat ottivat maanantai-aamuna kerrotun kiellon rauhallisesti vastaan ja keräsivät kiltisti kaikki nikotiinituotteet retronurkkauksen pöydälle. Pian vietotusoireet alkoivat näkyä selvästi asukkaiden käytöksessä. Kristian ja Eeva-Leena keskustelivat olohuoneessa kahdestaan aiheesta kiertoilmaisuin. 

- On vain yksi asia, joka pyörii mielessä, Kristian totesi.

- Meinasinkin kysyä, että onko sulla parempi fiilis kuin eilen? Arvaan, että tänään pyörii mielessä asia, joka ei eilen ollut ajatuksissa, Eeva-Leena säesti.

Kestääkö asukkaiden kantti nikotiinikieltoa? Entä kuka tulee kärsimään kiellosta eniten. Nähtäväksi jää!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!