fbq
Telkkari
23.04.2018 17:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
tempparit
Veikö viina muistin? Temptation Island Suomi -Eliaksen karu paluu todellisuuteen: ”En pidä sitä mitenkään hyväksyttävänä käytöksenä itseltäni!”
Telkkari
23.04.2018 17:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen kohutuin asukas, avovaimonsa Vilman kanssa saarelle tullut Elias kokee keskiviikkoillan (25.4.) jaksossa karun herätyksen todellisuuteen. 

Mies on käyttäytynyt koko tuotantokauden ajan harvinaisen epämiellyttävästi niin sinkkunaisia kuin miestovereitaankin kohtaan. Muun muassa jo sarjasta poistunut Markus kertoo Seiskalle, että suurin syy hänen lähtöönsä oli Elias. 

TAUSTAA: Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"

Elias on viihtynyt TIS-saarella erityisesti Jonnan sekä Jennien kanssa. Mies on myös puhunut molemmista sekä halveksuen että ylistäen. Keskiviikon jaksossa Jonna päättää ottaa esille edellisissä bileissä tapahtuneen tilanteen, jossa Elias istui sylikkäin Jennien kanssa. Samalla Elias piti käsiään tummaverikön pakaroilla.

- En mä vi**u muista, Elias sanoo häkeltyneenä. 

- Oikeesti, sä istuit tälleen, ja sit Jennie istu haarat auki tässä, ja sä pidit sitä perseestä kiinni. 

- Oikeesti?! EI VI**U! 

jennie

Odottamatonta on se, että Elias herää, ja tajuaa käyttäytyneensä huonosti puolisoaan kohtaan. 

- Kävimme läpi edellisten bileiden tapahtumia ja se, mikä minua hävetti kaikista eniten, on se, että Jennie oli istunut mun sylissä ja mun kädet oli ilmeisesti pakaroilla. En pidä sitä mitenkään hyväksyttävänä käytöksenä itseltäni, Elias tunnustaa. 

Myöhemmin Elias päätyy keskustelemaan vielä Jennien kanssa, joka kertoo oman näkemyksensä tapahtumista. 

- Ainoa mikä on voinut näyttää epäsoveliaalta Vilmalle, on se, kun kuristit minua sängyssä, nainen muistuttaa. 

Tätäkään Elias ei muista. 

- Vi**u.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!