fbq
Telkkari
03.10.2017 10:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Jari Sillanpää
Vanha välikohtaus Cheekin ja Jari Sillanpään välillä purskahtaa esiin Vain elämää -jaksossa - tunteet ryöpsähtävät: "V**tu Jari!"
Telkkari
03.10.2017 10:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Vain elämää -ohjelmassa ruoditaan perjantaina rehellisesti Jari Sillanpään suurta luonnetta, jonka laulaja on huomannut itsekin.

Keskustelu siintää takaisin tuoreimman Vain elämää -kauden ensimmäiseen jaksoon, kun Jenni Vartiainen oli siirtymässä esittämään versionsa Cheekin Keinu-kappaleesta.

- Mä hakkaan itteeni sisäisesti, ja kuulen kuinka te… Vittu Jari nyt sä teit… Nyt sä teit väärin. Et voi tulla nyt tähän ja sanoa näin, Jari ruoskii itseään.

Tilanteen selvittely jatkuu ja Jare kertoo mielipiteensä rauhallisesti.

- Nyt kun puhuttiin rehellisyydestä. Niin siinä vaiheessa, kun Jenni on menossa vetämään Keinun, ja se oli mulle koko päivän isoin juttu, niin äijä vaan huutaa, nauraa ja heittää läppää. Mä yritän keskittyä ja Jenni yrittää keskittyä vetoon, Jare purkaa tuntojaan.

Keskustelu pitäytyy kuitenkin ystävällisenä ja Jare kertookin, ettei kanna miehelle kaunaa.

- Minkä takia mä nyt ajattelisin, että vittu Siltsu on perseestä. Mä tunnen sut täältä ja tiedän, että tykkäät ottaa tilaa. Mut siinä tilanteessa mä olisin tarvinnut tilaa keskittyä mun kokemukseen. Mä tiedän, mistä puhut, mut mä tunnen myös sinut.

- Hienoa, että Jare aukaisi tuon, koska nyt mä tiedän, Jari kiittää Jarea myöhemmin haastattelussa.

Nähdään tilanteessa myös kyyneleitä, jotka Jari pyyhkii silmäkumistaan - katso video alta! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »