Telkkari

Valheiden vyyhti julki Temptation Islandilla - tämä sinkku paljastaa pelinsä: "Ei yhteistä tulevaisuutta!"

15.05.2017 20:05

Temptation Island -tosi-tv-sarjassa päästään vihdoinkin näkemään, viekö viettelys mukanaan, kun keskiviikkoillan jaksossa päästään odotetuille 24h-treffeille.

Varo juonipaljastusta!

Romanttista päivää lähtevät viettämään muun muassa varattu Juuso ja sinkku-Jasmin, jotka ovat viihtyneet koko matkan ajan yhdessä.

Treffien aikana nähdään romanttinen illallinen, joka huipentuu yhteiseen rentoutumiseen porealtaassa. Laseissa on kuohuvaa, kun Juuso ja Jasmin vetäytyvät lähekkäin poreissa.

Jasmin on jo pidemmän aikaa työntänyt Juusoa siihen suuntaan, että mies jättäisi avovaimonsa ja aloittaisi uuden elämän onnellisena joko yksin tai jonkun muun kanssa. Juuso onkin kertonut, että ilmassa on ollut pientä ihastusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Illan jaksossa kuitenkin selviää, että Jasmin on vedättänyt Juusoa koko kauden ajan.

- Totta kai tuntuu hyvältä, että Juuso ajattelee musta niin upeita juttuja. Eilen Juuso sanoi, että hän on ihastunut, joten totta kai tuntuu pahalta ettei itse tunne samalla tavalla. Tämä on hankala tilanne itsellenikin, sillä pelin henki on se, että olen täällä Juusoa varten. Haluan antaa hänelle sellaisen kokemuksen, että Juuso tuntee saaneensa itsestään jotain irti.

Juuso ja Jasmin Temptation Islandilla

”Ei yhteistä tulevaisuutta”

Jasmin kertoo kameroille, ettei hänellä ole aikomustakaan aloittaa yhteistä elämää Juuson kanssa - toisin kuin hän aiemmin antoi jossain määrin ymmärtää.

- Edelleenkään mulla ja Juusolla ei tule koskaan olemaan mitään yhteistä tulevaisuutta. Olen miettinyt monta kertaa, miten ottaisin tämän asian Juuson kanssa esille. En halua kertoa Juusolle totuutta ennen viimeistä iltanuotiota, sillä uskon sen vaikuttavan siihen mitä Juuso siellä kertoo Vilmalle. Tavallaan on sellainen olo, että se on aika pitkälti musta kiinni, millä fiiliksellä Juuso lähtee täältä, Jasmin kertoo rehellisesti.

Totuudet eivät suinkaan lopu tähän. Jasmin myöntää pelanneensa Juuson tunteilla koko Temptation Island -kauden ajana.

- Oon johtanut harhaan kyllä jollain määrin. Mä olen lähtenyt tänne sinkkuna viettelemään häntä ja aion hoitaa hoitaa tämän roolin loppuun asti.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!