Antti Tuisku

Vain elämää alkaa! Antti Tuiskulla yllättävät varusteet mukana!

30.08.2019 14:32

Supersuosittu Vain elämää palaa ruutuihin tänään perjantaina! Uudella kaudella Satulinnaan palaavat Paula Vesala, VilleGalle, Lauri Tähkä, Erin, Elastinen, Samu Haber, Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku.

Antti saapuu Satulinnaan osan ollessa jo paikan päällä. Hän kohtaa Maija Vilkkumaan ja VilleGallen Satulinnan ulkopuolella.

- Olen niin pihalla. En ole miettinyt, mitä muut ovat tehneet viime vuoden aikana. Olen ollut niin ulkona kaikista musajutuista, Antti sanoo Maijalle ja VilleGallelle.

Lue myös: VilleGallen paljastus Vain elämää -kulisseista - tämän vuoksi avausesitys katkaistiin kesken kaiken: "Se oli hirveä hetki!"

Myöhemmin Antti esittelee kuvaajalle hänen mukanaan olevat urheiluvarusteet.

- Minulla on treenikausi päällä. Minulla on triathlon Joroisissa. Olen ottanut mukaani uimalasit, korvatulpat, uimalakin ja jos aamulla on energiaa, niin minulla on mukanani myös märkäpuku. On minulla hiihtomonot, rullasukset, kypärä ja sauvat mukana. Kun huomenna on minun päiväni, niin minä haluan hiihtää, Antti ilmoittaa.

Vain elämää Nelosella tänään klo 20.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!