Uudet Vain elämää -ökykuvaukset: tähdille varattiin kokonainen linna Espanjassa!

Telkkari | 26.01.2017 06:55

Vain elämää -suosikkiohjelman kuudennen kauden tähdet karistivat maanantaina (23.1.) Suomen pölyt jaloistaan. Lentokoneeseen astelivat rap-muusikko Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, teini-idoli Robin, Tiktak-yhtyeestä pinnalle noussut Petra Gargano, legendaarisen Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja Samu Haber Sunrise Avenuesta.

Perinteisesti ohjelma on kuvattu Hirvensalmen Satulinnassa aina touko-kesäkuun vaihteessa, mutta tällä kertaa Nelonen kuljetti Vain elämää -tähdet musiikkileirille Espanjaan. Tiedotteessa Nelonen kertoi, että kuvauspaikkana on espanjalainen linna. 

Seiskan selvityksessä paljastui Vain elämää -poppoon määräpäänä olleen Espanjan Málaga, josta artisteille oli järjestetty bussikyyti noin 40 kilometrin päähän andalucialaiseen Mondan kylään.

Hotelli paljasti

Piskuisen vuorikylän maamerkkinä toimii vuoren huipulla komeileva Castillo de Monda -linnahotelli, jonka Nelonen on vuokrannut kokonaan käyttöönsä.

Asia paljastuu hotellin Facebook-päivityksestä, jossa se pahoittelee asiakkaille joutuvansa pitämään hotellin yhteydessä olevan ravintolan ja baarin ovet suljettuna kuvausten takia tammikuun 20. päivästä 1. helmikuuta saakka. 

Lue koko juttu ja katso kuvat tänään ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!