Vain Seiskassa!

Uhkean Salkkarit-Lindan kiimaisella kohtauksella jo 24 miljoonaa katselukertaa YouTubessa – näyttelijä Monika Lindeman ihmettelee Seiskalle: ”Olen nähnyt hienompiakin rintaliivejä!”

Telkkari | 06.04.2020 21:07

COVID-19 -viruksen riehuessa ympäri maita ja mantuja kansalaiset värjöttelevät kiltisti kotioloissaan. Koronapandemian kourissa Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden lisäksi myös vanha kunnon YouTube on monella kovassa käytössä.

Seiska on saanut aika ajoin vinkkejä eräästä järisyttävän suositusta Salatut elämät -pätkästä, joka on kerännyt YouTubessa suorastaan poskettomia katselukertoja. Kyseistä videota on katsottu jo käsittämättömät 24 miljoonaa (!!!) kertaa.

Tammikuussa 2016 YouTubeen ladattua pätkää ei kuitenkaan löydy Salkkareiden viralliselta Tube-kanavalta, vaan fanikanavalta Salkkarit Ennakkoon. Se on myös kyseisen fanikanavan ylivoimaisesti suosituin videojulkaisu.

Vertailun vuoksi: YouTuben virallisen Salatut elämät -kanavan suosituin video ei ole kerännyt edes miljoonaa katselukertaa. Mistä ihmeen videosta mahtaa siis olla kyse?

Salkkarit-fanit ovat vakuuttuneet Linda Eerikäistä esittävän Monika Lindemanin näyttelijäntaidoista.
Salkkarit-fanit ovat vakuuttuneet Linda Eerikäistä esittävän Monika Lindemanin näyttelijäntaidoista.

Kari repii rintsikat esille

Jättisuosiota nauttiva, lähes 6-minuuttinen video sisältää Salkkareiden takavuosien kohtauksen, jossa Monika Lindemanin esittämä etsivä Linda Eerikäinen ja Tommi Taurulan tyylittelemä Kari Taalasmaa ovat antautua lemmenleikkeihin.

Lue myös: Tuhmat tädit loksauttivat leuat Venla-gaalassa - Monika Lindemanin valtavat rinnat verkkopaidassa: "Näitä ei vain saa piiloon"

Kohtauksessa Linda käy kovinkin kuumana renttumaiseen talonmieheen, mutta sitten Kari pistää puuhille yllättäen stopin. Ennen tunnelman lässähtämistä kamera ehtii taltioida Karin käpälöivän Lindaa ja repien tämän silkkipuseron auki paljastaen blondin rintaliivit.

– Sitä oli hauska kuvata, mutta loppujen lopuksi se oli vain yksi kohtaus monien muiden joukossa. Vastaavanlaisia kohtauksia löytyy muiltakin roolihahmoilta. Ei olisi tullut mielenkään, että se alkaisi kerätä sellaisia katselukertoja, Monika, 34, ihmettelee Seiskalle.

Katso kohtaus tästä - tällä videolla on jo lähemmäs 25 miljoonaa katselukertaa:

Monikan ulkonäköä ylistetään

Salkkarit-fanien mielestä kyseessä ei kuitenkaan ole vain yksi kohtaus muiden joukossa. Lähemmäs 25 miljoonan katselukerran lisäksi Tube-video on kerännyt yli 1000 kommenttia. Monissa niissä ylistetään Lindaa näyttelevän Monikan kurvikasta vartaloa.

Tähtinäyttelijä itse vain hymähtää moiselle huomiolle. Monikan mielestä kyseinen kohtaus ei edes ole mitenkään erityisen härski tai ainutlaatuinen, sillä paljasta pintaakaan ei näy kuin nimeksi.

Lue myös: Tiesitkö?! Salkkarit-kaunotar Monika Lindemanilla on Darren-rakkaansa kanssa sivutyö järven rannalla –”Koin täydellisen kulttuurisokin!”

– Minusta se ei ole mitenkään niin ihmeellinen kohtaus. Salkkareiden historiasta löytyy varmasti rohkeampiakin suutelukohtauksia.

Mitä tuumit kohtauksen järjettömästä YouTube-suosiosta?

– Ihmettelen kyllä sitä, sillä olen nähnyt paljon hienompiakin rintaliivejä ja paidan repeämisiä! Monika nauraa.

Punkaharjulta kotoisin olevan Tommi Taurulan tyylittelemä Kari Taalasmaa on kuulunut jo vuosikausia Salkkareiden suosituimpiin hahmoihin.
Punkaharjulta kotoisin olevan Tommi Taurulan tyylittelemä Kari Taalasmaa on kuulunut jo vuosikausia Salkkareiden suosituimpiin hahmoihin.

Epäilyttäviä lukuja?

Myös Salattuja elämiä tuottavassa tuotantoyhtiössä Fremantlessa ollaan tietoisia supersuositusta Tube-pätkästä. Fremantlen Salkkari-tiedottaja Susanna Jyllinmaan mukaan tuotantoyhtiössä epäillään katselukertojen paikkansapitävyyttä.

Lue myös: Perhehotellia pyörittävällä Salkkarit-kaunotar Monika Lindemanilla ja Darren-rakkaalla on selkeä työnjako: ”Hän on se bosslady!”

Rivien välistä on luettavissa, että Fremantlen mielestä 24 miljoonassa katselukerrassa saattaa olla aika paljonkin ilmaa.

– Emme kommentoi muiden YouTube-kanavien toimintaa, koska Salkkareilla on oma virallinen kanava. Olemme kyllä tietoisia näistä katsojaluvuista, tutkimme niitä aktiivisesti ja tulemme jonain päivänä tietämään koko totuuden niiden taustalla, Jyllinmaa muotoilee.

Monika Lindeman näyttelee Salkkareissa rikostutkija Linda Eerikäistä, jolla on ollut sutinaa supersuositun Kari Taalasmaan kanssa.
Monika Lindeman näyttelee Salkkareissa rikostutkija Linda Eerikäistä, jolla on ollut sutinaa supersuositun Kari Taalasmaan kanssa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!