Telkkari

Twerkki-Milla lähti Big Brotheriin sinkkuna - häätö ja parisuhde yhdessä yössä: "Rakennamme elämän ulkomaille"

22.10.2019 11:31

Big Brother Suomesta viime sunnuntaina (20.10.) häädetty Milla on onnensa kukkuloilla, vaikka matka BB-talossa päättyikin nopeammin kuin nainen toivoi. Milla on nimittäin tätä nykyään varattu nainen. 

Kun Milla astui BB-taloon seitsemän viikkoa sitten, jäi ulkomaailmaan hänelle hyvin tärkeä henkilö. Milla lähti Big Brotheriin sinkkuna, mutta yksi kirje muutti kaiken. Asukkaat kun saivat toissa viikolla viestejä läheisiltään, ja Millan kirje oli hänen "tyypiltään". 

Lue lisää: Milla opetti twerkkausta Big Brother -talossa: ”Jukalla alkaa olla orastava stondis päällä!”

bb-milla

Pari puhui puhelimessa heti Millan häädön jälkeen. 

- Kun puhuin hänen kanssaan, tuli heti itku. Ihan vain siitä, kun kuulin, mitä hän tekee ja missä hän on. Kun kuulin, että toinen on edelleen siinä, Milla kertoi Bigbrother.fi-sivustolle.

Millan mielitietty ei ollut häntä vastassa BB-studiolla, sillä hän oli vielä tuolloin ulkomailla. Hän saapuu Suomeen tänään tiistaina. 

- Lähdemme sitten jonkin ajan päästä reissuun yhdessä. Meillä on tarkoitus rakentaa elämää ja seikkailla maailmalla yhdessä, kunnes löydämme paikan, jonne jäädä, Milla kertoo. 

Milla haluaa heittäytyä nyt maailman vietäväksi, koska Tyyppi on Millalle aivan erityinen ihminen. Hän pystyykin näkemään Tyypin loppuelämänsä kumppanina.

- Meidän välillä on jotain suurempaa kuin mitä olen koskaan aiemmin tuntenut, Milla avautuu. 

Katso myös BB-VALVOMON tuorein jakso! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!