”Tuntematon mummo sätti!” – Salkkareihin palannut Sannamaija Pekkarinen kyllästyi julkisuuteen: ”Ahdistavinta oli ihmisten supattelu!”

Telkkari | 15.06.2019 19:01

Salatut elämät -sarjassa Sievisten perheen Heli-tytärtä näytellyt Sannamaija Pekkarinen, 39, palaa Pihlajakadulle, kun Salattujen elämien kesäsarja Pihjalasatu alkaa juhannuksen jälkeen.

Sannamaija näytteli Heliä vuosina 2004–2007 ja 2009–2011. Hän päätti lähteä sarjasta, koska halusi nähdä maailmaa ja kyllästyi jatkuvaan esillä olemiseen.

– Ahdistavinta oli ehdottomasti ihmisten supattelu. Julkisuus vaikutti alitajuisesti käytökseenikin. Minulla on aina ollut kova ja kuuluva nauru, mutta Salkkarit-vuosina huomasin pienentäväni persoonaani. En halunnut, että minuun kiinnitetään huomiota.

Viitasaarelta kotoisin oleva Sannamaija aloitti Salatuissa elämissä vuonna 2004.
Viitasaarelta kotoisin oleva Sannamaija aloitti Salatuissa elämissä vuonna 2004.

 

Lue myös: Muistatko entisen Salkkarit-tähti Sannamaija Pekkarisen? Tältä hän näyttää nyt – kuva!

Ensimmäiset Salkkarit-vuodet olivat Sannamaijalle hullunmyllyä, ja televisiokatsojat sekoittivat hänet monta kertaa roolihahmoonsa.

– En ollut ollut kauaakaan sarjassa, kun tuntematon mummo tuli pysäkillä sättimään minua äitisuhteestani. Meni hetki tajuta, että hän puhuukin roolihahmoni ja tämän äidin väleistä. Silloin ymmärsin, että tällaista olisi edessä enemmänkin.

Sannamaija kertoo ihmisten kutsuvan häntä edelleen Heliksi.

– Aika nopeasti korjaan heille olevani Sannamaija. Ihan äskettäin työharjoittelussa työkaveri kutsui minua taukohuoneessa Heliksi. Hän pyysi anteeksi, eikä se minua haitannut.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!