Telkkari

Tiesitkö? Putous-tähti on mielipiteitä jakavan saippuasarjan tähti!

14.01.2020 22:01

Putouksen uusi tähti Heikki Ranta näyttelee suositussa saippuasarjassa.

Osa tv-katsojista tutustuu Heikkiin näyttelijänä Putouksen myötä. Monille katsojille Heikki on tullut tutuksi jo aikaisemmin, sillä hän tähdittää Subilla ja C Moressa nähtävää Rantabaari-saippuasarjaa. 

Rantabaaria kuvattiin sata jaksoa vain muutamassa kuukaudessa.

– Minulla oli Rantabaarissa yli 300 kohtausta. Sarjan tekeminen oli opettavainen projekti. Kuvasimme jaksot todella nopealla aikataululla. Hahmoni kokee asioita todella laajalla skaalalla, näyttelijä kertoi Seiskalle taannoin.

Lue myös: Putouksen uusi tähti valmistautuu miljoonayleisölle esiintymiseen: Kaikkia ei voi miellyttää – eikä pidäkään!

Rantabaari on Salatut elämät -sarjan tekijöiden rohkea sarja, jossa seurataan nuorten aikuisten elämää ja vastoinkäymisiä – jännittävän dramaattisia käänteitä unohtamatta. Rantabaari jakaa mielipiteitä, mutta Heikki ei ole moksiskaan arvostelijoiden kommenteista.

– Tiesin, että sarjaa herättää keskustelua ja jakaa mielipiteitä. Arvostan eniten perheeni ja arvostamieni kollegoiden mielipiteitä, eivätkä he ole sanoneet mitään negatiivista. Rantabaari oli näyttelijäntyön näkökulmasta yksi kiinnostavimmista projekteistani.

Rantabaarin toinen tuotantokausi C Moressa 20.1. alkaen. Putouksen uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 18.1.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!