Temptation Islandin ensimmäinen romanssi sai sinetin? Sonja ja Miikka tekivät lemmekkään sopimuksen!

Telkkari | 02.05.2017 14:06

Temptation Island -saarella lempi leiskuu, kun jo pitkään yhdessä viihtyneet Sonja ja sinkku-Miikka tekevät keskiviikkoillan jaksossa sopimuksen yhteisestä lomasta.

Temptation Island -sarjaa kuvataan Thaimaassa, jonne kyyhkyläisten olisi vielä tarkoitus jäädä nauttimaan kuvausten jälkeen.

- Jos Miikka ei jää mun kanssa, niin mä lähden sitten yksin, Sonja aloittaa. 

- No siis… Kai me lähetään sit. Jos sä oot sitä mieltä. Mä oon vitun valmis jäämään tänne, jos sä haluut jäädä, Miikka jatkaa lyö mielitiettynsä kanssa kättä päälle. 

jONNE JA eRIKA ILTABILEISSÄ

Samaan aikaan kun Sonja ja Miikka suunnittelevat yhteistä lemmenlomaa, toisella saarella Sonjan miesystävä Jonne hehkuttaa tunteitaan Erikaa kohtaan. Selvinpäin Jonne on sitä mieltä, että hänen tunteensa Erikaa kohtaan ovat vain kaverilliset, mutta humalassa Jonnella on täysin eri ääni kellossa.

- Mä ihan oikeasti välitän Erikasta ihan helvetin paljon. Todella paljon välitän susta ja mä oikeesti vilpittömästi haluan niinku kattoo kortit sun kanssa loppuun. Ja jos mun parisuhde menee mönkään, niin se mitä meille tapahtuu, aika näyttää sen, Jonne latoo vaaleaverikölle.

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!