Telkkari

Temptation Island Suomi -ohjelman Hunks-komistus erosi vain muutama kuukausi ennen kuvauksia: poseerasi alasti Seiskalle - kääk, mikä runko!

08.02.2019 20:16

Temptation Island Suomi -realityn viides tuotantokäynti starttaa Nelosella maaliskuussa. Varattuja pariskuntia viettelevät sinkkumiehet ja -naiset esiteltiin yleisölle keskiviikkona. 

Tutustu viettelijöihin: Temptation Island Suomi palaa jälleen - ovatko sinkkunaiset hot vai not? Yksi markkinoi itseään viinanjuojana: "Tää tulee olemaan teidän naisille yhtä piinaa"

Lähes jokaisella tuotantokaudella on nähty julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Näin tänäkin vuonna. Nimittäin sinkkumiesten joukossa oleva Jegu on noussut julkisuuteen Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä. Myös Seiska on ikuistanut Jegun veistoksellisen vartalon - ilman rihman kiertämää. 

jegu

– Muutama kuukausi ennen kuvauksia pitkästä parisuhteesta eronnut helsinkiläinen totuttelee vielä olemaan omillaan, mutta ottaa avosylin vastaan kaikki naiset ympärillään. Hän tykkää tutustua uusiin ihmisiin täydellä sydämellä ja yrittää kaikin keinoin tartuttaa positiivisen vireen muihinkin. Tämä ikuinen optimisti ei osaa olla pitkään hymyilemättä ja lupaa, että hänen kanssaan on helppo tulla toimeen, miestä kuvaillaan kanavan tiedotteessa. 

"Mustasukkaisuus on asennekysymys"

Seiska tapasi Jegun ja tämän kuvan kauniin tyttöystävän Miran Memphis-ravintolan 8-vuotissyntymäpäiväjuhlissa helmikuussa 2017. Tuolloin pari oli seurustellut vajaan vuoden verran. 

– Mustasukkaisuus on asennekysymys. Kun tiedän, että Jegu on minulle uskollinen, minun ei tarvitse pelätä mitään muuta, Mira pohti Jegun vähäpukeista työtä. 

Lue lisää: Mitä ihmettä?! Legendaarisella Temptation Island Island -Eliaksella on kaksoisolento – mukana uudella kaudella: katso ja vertaa!

jegu

Nähtäväksi jää millainen naistemies Jegusta kuoriutuu maaliskuussa, kun tosi-tv-sarjan uudet jaksot pyörähtävät käyntiin Nelosella. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media & Aki Stålhane
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!