Hyppää pääsisältöön
temptation island suomi juho

Temptation Island Suomessa petetään ja kunnolla: ”Sulla on p***s mun sisällä ja sä sanot…”

Temptation Island Suomessa on jo muutamien viikkojen ajan seurattu kuinka Juhon ja tämän mielitietyn Fannin suhde on kehittynyt ystävyydestä ihastumiseksi. 

Keskiviikkoillan 24.4 jaksossa päädytään tilanteeseen, mitä fanit ovat povanneet jo useamman jakson ajan.

Kesken kaiken bileiltaa kaksikko nimittäin vetäytyy makuuhuoneeseen ja päätyy harrastamaan seksiä. Näin ollen kettu on nyt käynyt kolossa ensimmäistä kertaa Temptation Island Suomen viidennen tuotantokauden aikana. 

Lue lisää: Tässä on Temptation Island Suomen suurin tappelu – yksi vetää huutoraivarit – toinen haukutaan huomionkipeäksi huo**ksi: näin kilpailijat reagoivat jakson käänteisiin!

juho ja fanni

Lemmenleikkien aikana Fanni päättää tivata Juholta onko tällä ollut elämänsä aikana paljon seksikumppaneita. Kysymys hämmentää niin katsojan kuin Juhonkin, joka pystyy sanomaan ainoastaan: Mitä vi**ua

Sen jälkeen mies lisää: Siis joo, mä oon parisuhteessa.

Juhon laukoma lauseen jälkeen voisi kuvitella, että tunnelma latistuisi, mutta ei. Fanni tyytyy sanomaan: OMG, sulla on penis mun sisällä ja sä sanot joo, mä oon parisuhteessa

Lue lisää: Temptation Island Suomessa päädyttiin samaan sänkyyn: ”Sä olet tietyllä tapaa tiedottamassa tilassa…”

temptation island suomi jöbis

Seuraavana aamuna Fanni kertoo haastattelussa, että kaksikon leikit jäivät valitettavasti kesken ja nainen painui nukkumaan omaan sänkyynsä.

Suurin draama saadaan aikaan, kun Juhon puoliso Jöbis joutuu katsomaan miehensä lemmenleikkejä seuraavan päivän iltanuotiolla. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkona ja torstaina! 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!