"Tästä ei tule yhtään mitään!" Huutokauppakeisari pettyy ankarasti Alina Voronkovan tavaraan - jakson pelastaa Etupenkin Erkin arvoesine!

Telkkari | 19.08.2019 14:47

Suomen suosituin huutokauppa starttaa jälleen ensi viikolla, kun Aki ja Heli Palsanmäki palaavat Espanjasta Hirvenkankaalle. 

Suomen Huutokauppakeisarin uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa Aki ja Heli matkustavat Helsinkiin tapaamaan vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkovaa. Kaupunkikodin oven avaa juuri kihlautunut kaunotar, jolla onkin tarjolla huomattavasti vähemmän tavaraa kuin Aki odotti!

alina voronkova

Lue myös: Kihlat! Miss Suomi 2018 Alina Voronkova julkaisi huiman sormuskuvan jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa!

Aki on pettynyt.

- Voi, voi Helsinkiin saakka on ajettu ja sitten erittäin pieni määrä tavaraa tarjolla. Suoraan sanottuna pettymys nuo tavarat, mitä meille oli myynnissä, Aki tuskailee ja pohtii pitäisikö koko leikki jättää kesken. 

- Tästä kaupankäynnistä ei tule yhtään mitään! Pitäisiköhän vaan liueta ulos tilanteesta ja lähteä ajelemaan nilkka suorana kohti Hirvaskangasta. 

Lopulta Alina koittaa saa Akiin uutta innostusta lisäämällä myyntikavalkaadiinsa uuden tuotteen. Valitettavasti Aki on asiasta eri mieltä ja tarjoaa Alinalle yhtä euroa, jotta tämä vetäisi tuotteen takaisin. 

suomen huutokauppakeisari

Ensimmäisessä jaksossa nähdään kuitenkin ainakin yksi tuote, josta Aki innostuu. Etupenkin Erkki nimittäin iskee pöytään ennennäkemättömän myyntivaltin, Helena Tynellin Cornoa-taidelasiesineen. 

- Tuli semmonen wow-olo, että nyt tulee rahaa perjantaina! Heli ihastelee. 

Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!