Telkkari

Tässä se nyt on! Seiska kuvasi Big Brother -talon ilmasta käsin: piha-alueella upeaa designia, viherkasveja ja lasi-iglun näköinen sauna! Kuvat!

27.08.2019 20:59

Suomalainen tosi-tv-skene mullistuu tulevana sunnuntaina, kun jo useamman vuoden tauolla ollut Big Brother Suomi palaa uusin jaksoin. Taloon astelee 14 kilpailijaa, joista seitsemän on naisia ja seitsemän miehiä. 

Tänä vuonna Big Brother -talo on rakennettu täysin uuteen lokaatioon. Se sijaitsee Espoon sijasta Helsingin Kalasatamassa kauppakeskus Redin yhteydessä.

Lue myös: Suomen Big Brother -talon suunnitteli ympäristötaiteilija Marco Casagrande: "Villejä sisustusratkaisuja"

Big Brother -talo

Big Brother -talon visuaaliset yksityiskohdat ovat pysyneet visusti salassa aina tähän päivään asti. Seiska kävi nimittäin kuvaamassa BB-talon ilmasta käsin.

Lue myös: Big Brother -paljastaa - näin monta kilpailijaa taloon astelee: "Valtaosa asukkaista on..."

bb-talo

Ainakin kuvista päätellen upouuden BB-talon piha-alue on erittäin viihtyisä. Puiselta terassilta löytyy runsaasti sohvatilaa sekä niin oransseja, mustia sekä valkoisia säkkituoleja. Viihtyisyyttä korostaa myös suuri viheralue!

bb talo

Big Brother Suomessa on kautta aikojen nähty upeita saunoja, eikä tämä tuotantokausi ole poikkeus. Asukkaat saavat nimittäin heittää löylyä hienossa design-saunassa, jonka muotoilu jäljittelee iglua.

Höyryistä riippuen asukkaat saavat parhaimmassa tapauksessa ihailla kaunista tähtitaivasta löylyjen lomassa. 

Palju

Löylyistä kilpailijat voivat pulahtaa poreammeisiin, joita löytyy BB-talon terassilta kaksin kappalein. Varmaa on ainakin se, että upealla terassilla on tilaa missä temmeltää, ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, nähdään BB-talon pihalla vielä useita juhlia tulevan tuotantokauden aikana. 

Big Brother Suomi alkaa Jim-kanavalla ensi sunnuntaina (1.9) kello 21!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:timo korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!