Skip to main content
Katso kuvat!
Vappu Pimiä

Tässä ovat uudet maajussit - esittelyjakso tänään tv:ssä!

Uudet Maajussille morsian -tähdet paljastettiin hetki sitten.

Maajussille morsian -ohjelman 10. tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä. Uudet maajussit on nyt paljastettu, ja mukaan on valittu kuusi miestä ja kaksi naista.

Ohjelman uutena juontajana nähdään suomalaisten suosikki Vappu Pimiä.

Tapio

Tapio, 24 vuotta, Huittinen

Pian 25 vuotta täyttävä Tapio viljelee perhetilaa Huittisissa. Tapio toivoo tulevan morsiamen ymmärtävän hänen työnsä kausiluontoisuuden.

 

Lauri

Lauri, 30, Savonlinna

100 vuotta suvussa ollutta tilaa viljelevä Lauri haluaa kehittää tilaa viljelystuotteiden ja matkailun osalta. Ensi kesänä hän vuokraa tilalle kuuluvia mökkejä. Lauri etsii elämäänsä naista, joka uskaltaa heittäytyä elämän vietäväksi.

 

Aapo

Aapo, 36, Oripää

3-vuotiaan pojan isä Aapo työskentelee veljiensä ja vanhempiensa kanssa perheen omistamalla kananmunatilalla. Pienen pojan isänä Aapo etsii morsianta, joka tulee toimeen lasten kanssa. Lisäksi hän toivoo tulevan kumppaninsa pitävän matkustelusta.

 

Heikki

Heikki, 29, Kalliokoski

Heikki asuu isovanhempiensa vanhassa talossa, jonka hän on remontoinut mieleisekseen. Arkkitehtuuria, piirtämistä, maalaamista, kitaransoittoa ja laulua harrastava maajussi rakastaa lavatansseja.

 

Jari

Jari, 50, Leivonmäki

Jari pyörittää maitotilaa Leivonmäellä. Jari keskittyy suomenkarjaan ja sen pelastamiseen. Hänellä on kaksi teini-ikäistä lasta edellisestä liitostaan. Myös tulevalla kumppanilla saa olla lapsia.

 

Vesa

Vesa, 35, Tuusula

Vesalla on hernetila Tuusulassa. Tilan töiden lisäksi hän huoltaa perheensä omistuksessa olevia kiinteistöjä. Koska hernetila työllistää Vesaa keväästä pitkälle syksyyn, toivoo hän tulevan morsiamensa olevan joustava ja ymmärtäväinen.

 

Päivi

Päivi, 59, Anttola

Päivi kasvattaa serra de airesinpaimenkoiria. Päivi työskentelee sairaalatarvikkeiden valmistajana, ja hän haaveilee keskittyvänsä kenneltoimintaan eläkkeelle jäätyään. Päivi etsii puolisoa, joka luonnollisesti tykkäisi asua maalla. Lisäksi työkalujen olisi hyvä pysyä käsissä, sillä Päivi kaipaa apua tilansa hommiin ja kunnostamiseen.

 

Sanna

Sanna, 31, Sonkajärvi

Saksassa hevosalan töitä tehnyt Sanna päätti jatkaa vanhempiensa lihakarjatilaa. Sonnien lisäksi Sannalla on tilallaan kolme hevosta, joista kaksi ovat hänen omiaan. Sanna ei halua pakottaa tulevaa kumppaniaan muuttamaan tilalleen, ja hänelle etäsuhde ei ole este. Sanna pystyy irtautumaan töistään, sillä hänen isänsä auttaa tarpeen mukaan.

Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla tänään maanantaina klo 20.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
MTV

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!