fbq
Telkkari
04.09.2018 21:23
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv
ensitreffit alttarilla
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreet avioparit - nämä sinkut menevät naimisiin keskenään!
Telkkari
04.09.2018 21:23
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv

Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelmaan on jälleen valittu kuusi onnekkasta rakkauden etsijää. Viidennen tuotantokauden ensimmäinen jakso nähtiin tänään tiistaina (4.9.) AVA-kanavalla.

Jakson aikana ohjelman ammattilaiskolmikko paljastaa Rosalle, Sinille, Miinalle, Heikille, Eetulle ja Vesalle, että he ovat löytäneet heille elämänkumppanin. Parit eivät pääse vielä tapamaan toisiaan, vaan se on luvassa viikon päästä nähtävässä jaksossa.

Tänään tiistaina katsojat pääsivät tutustumaan uuden kauden kasvoihin sekä kuulemaan kenet parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt ovat toisilleen valinneet. 

Lue lisää: Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -sinkut: Heikki, 35, asuu askeettisessa pienessä yksiössä!

rosa ja eetu

Rosa ja Eetu

- Kuvailisin itseäni herkkänä, mutta välillä temperamenttikin nostaa päätään. Aika herkästi saatan sitten ottaa kierroksia, mutta sitten myös itken herkästi ja itken helposti, Rosa kertoo.

- Urheilu kuuluu aika tiukasti elämääni. Tykkään salilla käymisestä ja lacrossesta, pitää olla aika iso juttu, että suostun jättämään ne väliin. Jos pidän jotain asiaa tärkeänä niin se myös näkyy, Eetu puolestaan avautuu itsestään.

miina ja heikki

Miina ja Heikki

- Asun aika yksinkertaisesti ja askeettisesti. Tykkään siitä, että minulla jää rahaa muihinkin asioihin. Vietin aika aktiivista elämää näen ystäviä ja pelataan fuitsalia ja matkustelen aika paljon. Tykkään käydä ulkona, aika sellaista tavallista elämää. Netflixiä ja yritän lukea paljon, Miina kertoo. 

- Tykkään liikkua, erityisesti luonnossa. Pidän vapaaehtoistyöstä ja olen aika aktiivinen Suomen pakolaisavussa. Elämäntehtäväni on auttaa muita ja itseäni. Jos mä en osaa auttaa itseäni tai rakastaa itseäni niin mun on vaikea auttaa ja rakastaa muita, Heikki pohtii. 

sini ja vesa

Sini ja Vesa

- Koen työni merkitykselliseksi, me siellä päiväkodissa luodaan pohjaa terveelle itsetunnolle. Vastataan lasten tarpeisiin ja haasteisiin myös. Minussa on kaksi puolta, syvällinen herkkä ja ajatteleva ja minusta löytyy sellainen hömelö puoli myös, lastenhoitajana työskentelevä Sini paljastaa.

- Ylipäätänsä jotain kevyttä mielisairautta, kun haluaa matematiikkaa opettaa. Olen sellainen looginen ongelmanratkaisijaluonne ja on minussa sosiaalinenkin puoli mukana. Harrastan myös musiikkia ja olen oppinut lukemaan nuotteja ennen kuin lukemaan, opettajana työskentelevä Vesa kertoo. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »