fbq
Telkkari
04.02.2022 12:23
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV
Timo Harvey
Mikä hottis! Tässä on uusi Suomen Bachelor
Telkkari
04.02.2022 12:23
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV

Maaliskuussa starttaavaa Bachelor Suomi -ohjelmaa tähdittää tänä vuonna englantilaistaustainen suomalaismies Rovaniemeltä.

Timo Harvey on tuoreen tiedotteen mukaan 32-vuotias romantikko, joka on "täysin kyllästynyt pinnalliseen deittailukulttuuriin".

Lue myös: Muistatko vielä Bachelor-ohjelmassa rakkautta etsineen Tuomaksen? Meni kaikessa hiljaisuudessa kihloihin ja sai lapsen!

Suurisydäminen Timo on valmis sitoutumaan sekä asettumaan aloilleen. Hän etsii ohjelmassa rinnalleen itsevarmaa ja vakaasti omilla jaloillaan seisovaa naista.

Urheilutoimittajana työskentelevä Timo kertoo arvostavansa luotettavuutta ja rehellisyyttä. Suhteessa hän on valmis keskustelemaan tunteistaan avoimesti.

Ennen ohjelmaan osallistumistaan Timo on ehtinyt olla sinkkuna kahden vuoden ajan.

 

Timo on ammatiltaan urheilutoimittaja.
Timo on ammatiltaan urheilutoimittaja.

Timon Instagram-tililtä löytyy kattava valikoima näyttäviä otoksia tummahipiäisestä komistuksesta. Bachelorin profiilitekstin perusteella hän viettää osan arjestaan suurkaupunki Lontoossa. 

Sometililtä paljastuu myös Timon rakkaus eläimiä kohtaan. Hurmuri esittelee kuvissa pientä koiranpentua.

 

 

Mukana myös toinen Bachelor

Yllättävä käänne ohjelmassa nähdään, kun kesken kauden mukaan astelee myös toinen poikamies. Tiedotteen mukaan toisen poikamiehen henkilöllisyys julkistetaan myöhemmin. Koskaan aiemmin Suomen televisiohistoriassa ei ole ollut vastaavanlaista asetelmaa.

Miehet kilvoittelevat myös toisiaan vastaan, sillä naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja ottamaan ruusuja vastaan kummaltakin. Bachelorit kisaavat kilvan naisten huomiosta. Kyyneliltäkään ei vältytä.

Sinkkunaisia ohjelmassa on tällä kertaa mukana 17 kappaletta. Iältään kaunottaret ovat 23-37 vuotiaita.

Ohjelman juontajana nähdään tänä vuonna Salatut elämät -sarjassa tuttu näyttelijä Mikko Parikka.

Mikko Parikka on tuttu muun muassa saippuasarjasta Salatut elämät.
Mikko Parikka on tuttu muun muassa saippuasarjasta Salatut elämät.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »