Katso videot!

Tämä on Tuttu Juttu Shöy! Näin käy, kun "Seiskan Koivusalo" grillaa Jutta ja Juha Larmia - yksi kysymys on liian paha vastattavaksi: "Tohon mä en kommentoi mitään!"

Telkkari | 30.10.2019 17:01

Vuosina 1992-2002 Ylen TV2:lla pyörinyt Tuttu Juttu Show oli aikansa ilmiö, joka houkutteli television ääreen miljoonayleisön toisensa jälkeen. Kun Joel Hallikaisen ja Timo Koivusalon tähdittämä ruusuralli sitten loppui, moni jäi haikailemaan supersuositun parisuhdevisailun perään.

Tänä syksynä MTV3 on voidellut balsamia haavoihin. Rakastettu Tuttu Juttu Show teki lokakuussa paluun ruutuun, ja ainakin alustavien katsojalukujen perusteella siirtyminen Maikkarille on ollut erittäin onnistunut. Tällä kertaa ruorissa nähdään Koivusalon ohella Susanna Laine.

Lue myös: Tämä on nähtävä: Cheyenne Järvinen ja Joel-rakas Seiskan Tuttu Juttu -leikissä – uskomatonta dominointia!

Vaan miten mahtaa toimia Seiskan oma Tuttu Juttu Shöy? Tamperelainen julkkispariskunta Jutta ja Juha Larm saavat kunnian toimia koekaniineina, kun Seiskan oma Koivusalo Eetu "Pistolero" Ampuja laukaisee revolverihaastattelun käyntiin.

Torstaina ilmestyvässä Seiskassa laaja lukupaketti Maikkarin Tuttu Juttu Show'sta!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Yritti muokata itsensä virheettömäksi! Sanna Kiiski räväyttää Leikkauksella laihaksi -sarjan toisessa jaksossa: ”Kokeilin kaikki mahdolliset täyteaineet”

Katso video!

Nyt pärähtää! Salatut elämät -tähdet nauhoittivat legendaarisen tunnuskappaleen uudestaan - tältä näyttelijät kuulostavat

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavennettiin leikkauksella!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!