fbq
Telkkari
02.12.2018 11:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Nelonen
Leo Pakarinen.
Tämä mies on suomiräpin suurin lupaus – mutta miten muhoslaisen Leon, 16, elämä jatkuu Idolsin supersuosion jälkeen? ”Varmaan koulusta aletaan kohta soitella”
Telkkari
02.12.2018 11:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Nelonen

Nelosen Idolsin koko syksyn kestänyt tuotantokausi huipentui perjantain (30.11.) finaalilähetykseen. Suorassa lähetyksessä laulukilpailun voittajaksi julistettiin parikymppinen Patrik Blomberg, joka sulatti katsojien sydämet tunteikkailla tulkinnoillaan.

Hyväksi kakkoseksi ylsi yksi Idolsin suurimmista ennakkosuosikeista, vasta 16-vuotias räppärilupaus Leo Pakarinen.

– Eihän tässä voi olla mitenkään pettynyt. Esitykseni olisi voinut mennä paremminkin, mutta ei se maailma siihen kaadu, Leo jutteli Seiskalle finaalin jälkeen.

LUE LISÄÄ: Tässä on Idols-voittaja 2018 - alkuvaiheissa jäätynyt, täysin kokematon Patrik Blomberg vei koko potin!

 

Se on siinä! Lohjalainen Patrik Blomberg tuulettaa Idolsin voittoa, Muhoksen mies Leo Pakarinen (oik.) sijoittuu komeasti kakkoseksi.
Se on siinä! Lohjalainen Patrik Blomberg tuulettaa Idolsin voittoa, Muhoksen mies Leo Pakarinen (oik.) sijoittuu komeasti kakkoseksi.

 

Todellisuudessa Leon suorassa lähetyksessä vetämät setit jättivät monet sanattomaksi. Idols-tuomaristossa istunut Elastinenkin katseli monttu auki nuoren miehen riimittelyä, joka jättää jo nyt monet kokeneemmat rap-kollegat komeasti varjoonsa.

Leolla olisi nyt tuhannen taalan tilaisuus tarttua musiikkiuran syrjään kiinni. Muhoksen mies oli kuitenkin itse enemmän huolissaan siitä, ettei ole pariin viikkoon ehtinyt jalkapallojoukkueensa treeneihin.

– En ole edes ehtinyt katsoa joukkueemme kalenteria.

LUE LISÄÄ: Tätä et nähnyt tv:ssä! Idols-finaalin jälkeen koettiin koskettava hetki: Patrik Blombergin isä pyyhki silmäkulmiaan - "En olisi ikinä uskonut!"

Leo sylki naurettavan nopealla tahdilla riimiä mikrofoniin Idolsin finaalilähetyksessä.
Leo sylki naurettavan nopealla tahdilla riimiä mikrofoniin Idolsin finaalilähetyksessä.

 

Leon mukaan mistään musiikkikuvioista ei ole vielä neuvoteltu, vaikka juuri Elastinen ja hänen edustamansa Rähinä Records ovat olleet hänestä lievästi sanottuna innoissaan.

Miten elämäsi jatkuu tästä?

– Varmaan aika normaalin arjen merkeissä. Palailen jossain vaiheessa Muhokselle, mutten varmaan vielä maanantaina. Eiköhän sieltä koulusta aleta sitten soitella, että missä menet, hän hymähti Seiskalle.

Ihan vain ajatuksen tasolla: olisiko sinulla tulevaisuudessa mitään makeaa räppielämää vastaan?

– Totta kai jokainen tykkää hienoista autoista ja taloista, mutta eivät ne ole homman ydin. Tärkeintä on perhe, kaverit ja elämästä nauttiminen.

LUE MYÖS: Totuus Sannin esityksestä Idols-finaalissa salattiin suorassa lähetyksessä: laulajatähti ei ollut itse paikan päällä lainkaan - yleisö hämmästyi!

Hienot autot ja hienot huvilat eivät ole ainakaan vielä ajankohtaisia asioita Leo Pakarisen elämässä. - Tärkeintä on on perhe, kaverit ja elämästä nauttiminen.
Tästä kaverista kuullaan vielä. Hienot autot ja hienot huvilat eivät ole ainakaan vielä ajankohtaisia asioita Leo Pakarisen elämässä. - Tärkeintä on on perhe, kaverit ja elämästä nauttiminen.

LUE LISÄÄ: Onko Lohja valmiina? Uunituoreen Idols-voittajan taustajoukoilta kova lupaus: "Torilla tavataan!"

MEHUKKAIMMAT JULKKISUUTISET KOKONAISUUDESSAAN JA AIVAN ENSIMMÄISENÄ SEISKA KLUBISSA! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »