fbq
Telkkari
01.05.2020 14:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Sami Kuronen ja Jenna Mäkikyrö
TIS-Iltarovio: Sami Kuroselta yllättävä reaktio Temptation Islandin mahdolliseen Suomi-muutokseen!
Telkkari
01.05.2020 14:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Jenna Mäkikyrön juontaman TIS-Iltarovion vieraaksi saapui kaikkien aikojen Temptation Island Suomi -konkari Sami Kuronen.

Koronakriisi on vaikuttanut lukuisten tv-ohjelmien kuvauksiin, eikä Temptation Island Suomi ole poikkeus. Kohutun sarjan kahdeksatta tuotantokautta suunnitellaan jo kovaa vauhtia, mutta koronaviruksen takia ohjelma saatetaan kuvata poikkeuksellisesti Thaimaan sijaan Suomessa.

- Näin minullekin on vähän vihjailtu. Sattuneesta syystä matkustaminen ulkomaille on hieman haastavaa ja mahdotonta, ei se jätä paljon vaihtoehtoja, Sami Kuronen kertoi.

Juontajan suhtautuminen mahdolliseen radikaaliin Suomi-muutokseen on melko yllättävä.

- Jos tämä toteutuu, kuten olemme kaavailleet, niin mielestäni se on äärimmäisen virkistävä vaihtoehto. Mitä enemmän asiaa ajattelee, näen siinä enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Suomesta löytyy paljon mahtavia paikkoja, jotka voisivat soveltua tuohon. Turun saaristo voisi olla yksi vaihtoehto. Vaikka olen asunut aina meren äärellä, on Järvi-Suomi kiehtonut minua aina. Sieltä löytyy vaikka mitä, ja siellä pääsisimme täysin erilaiseen tunnelmaan.