fbq
Telkkari
01.04.2020 15:20
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö
TIS-Iltarovio: Niko Saarinen turhautui Temptation Island Suomeen – vaatii pariskunnille radikaaleja toimenpiteitä: Pitäisi tehdä sama kuin sotarikollisille!
Telkkari
01.04.2020 15:20
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Jenna Mäkikyrön juontaman TIS-Iltarovion uuden kauden ensimmäisen jakson vieraana nähtiin Suomen tosi-tv-kuningas Niko Saarinen.

Niko ja Jenna ruotivat Temptation Island Suomen seitsemännen kauden alkutaivalta kovin sanakääntein, sillä molemmat ovat pettyneitä jaksojen sisältöihin.

- Tänä vuonna Tempparit on kuin pyhäkoulu! Ensimmäiset neljä jaksoa ovat olleet aika tylsiä. Mutta ehkä se antaa luvan odottaa loppukauden kohenevan, Niko pohti.

Tällä kaudella kaikkien varattujen miesten ja naisten on katsottava videokoosteet iltanuotioilla. Aikaisemmin siitä on saanut kieltäytyä.

- Mielestäni ne on pakko katsoa, jos olet mennyt tuonne! Nythän on niin, että silmät saa pitää kiinni. Mielestäni sekin on liian lepsua. Pitäisi olla sama kuin joskus on tehty sotarikollisille: silmät pidetään auki sellaisen jutun avulla, sidotaan penkkiin, eikä riitä yksi katselukerta vaan se tulee tunnin ajan toistona. Sen jälkeen heidät laitettaisiin Sami Kurosen grillattavaksi. Silloin saataisiin parhaat reaktiot, Niko latasi.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »