fbq
Telkkari
15.05.2020 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio
TIS-Iltarovio: Elias paljastaa tuotantotiimin salatut toimenpiteet Temptation Islandin kulisseissa – Jenna Mäkikyrö hämmentyy kuulemastaan täysin!
Telkkari
15.05.2020 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Jenna Mäkikyrön juontaman TIS-Iltarovion vieraaksi saapui Temptation Island Suomen neljännellä kaudella rajuakin keskustelua herättänyt Elias, joka kertoi paljastuksia kohusarjan kulisseista. Hän kertoi, että tuotantotiimi puuttui tietynlaisiin tilanteisiin hyvin nopeasti.

- Meidänkin kaudellamme ihmiset alkoivat jakautua kahtia sinkkujenkin puolella, ja tuli yhtenäistä kränää ja muuta. Se ei kuulu ohjelman formaattiin. Peli vihellettiin poikki, ja tuotannon väki tuli paikalle kesken bileiden: ”Kamerat eivät käy nyt. Nyt puhutaan tästä, teidän pitää käyttäytyä näin, tämä on ohjelman formaatti. Te ette puhu enää tästä, ette enää toimi näin”, Elias kertoo.

Ohjelman viidennellä kaudella mukana ollut Jenna hämmentyy kuulemastaan.

- Oikeasti?! Ai teillä kävi noin? Wau, Jenna toteaa.

Elias paljastaa, että neljännellä tuotantokaudella tilanteita seurattiin tarkasti ja sisältöä ohjattiin rajulla kädellä.

- Katsottiin kameroista, että joku kundi tai mimmi oli jossain, ja hänet haluttiin parittaa jollekin sinkulle. Muut sinkut kerätään kasaan, ja tuotannon porukka käy sanomassa yhdelle sinkulle, että hänen pitää mennä ja tehdä sen jonkun ihmisen kanssa jotain.

Paljastus saa Jennan entistä hämmentyneemmäksi.

- Wau, tämä oli minulle aivan uusi juttu! En ole kuullut tuosta aikaisemmin!

Etenkin iltanuotioiden jälkeen tuotantotiimillä oli selvä visio siitä, millaista materiaalia he halusivat.

- Jos sinkuilta ei tullut oikeanlaisia kysymyksiä, heille annettiin kysymyksiä sanasta sanaan. Jossain vaiheessa kysymykset olivat niin naurettavia, ettei niihin pystynyt vastaamaan. Nauroimme vaan yhdessä, eikä sitä tietenkään näytetty missään koskaan.