Telkkari

TIS-Iltarovio: Elias ajautui riitoihin Bile-Danin kanssa jo ennen Temptation Islandin kuvauksia: ”En siedä yhtään, kun yritetään kontrolloida porukkaa!”

17.05.2020 22:01

Temptation Island Suomen neljännen kauden puhutuimpiin henkilöihin lukeutunut Elias kertoo TIS-Iltaroviossa ohjelman kuvausten kulisseissa koetuista riidoista.

Eliaksen kanssa samalla kaudella mukana oli myös Bile-Dani, jonka kanssa tuli haasteita ennen kuin kuvauksia oli saatu edes aloitettua.

- Bile-Danillahan tuli kärhämää jo ennen kauden alkua. En siedä yhtään sellaista, että yritetään kontrolloida koko porukkaa, Elias kertoi.

Kuvauksissa Danin mukana oli hänen managerinsa, jolla oli selvä suunnitelma asiakkaansa imagosta.

- Heillä oli managerin kanssa selkeä suunnitelma, miten kausi pyöräytetään läpi, ja he halusivat pitää siitä kiinni. Kun en ihan istu siihen muotiin Vilman kanssa, niin siitä tuli kärhämää jo ennen kuvauksia.

Teksti:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

BB-Valvomo: Valehteliko Sami räikeästi tarinoissaan? Tiukkaa tekstiä rajuista juoruista: ”Tietysti ärsyttää, jos yksi nousee framille”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!