Suursuosikki Tanhupallo on Vuoden sketsihahmo - Putous ratkesi huimaan finaaliin!

Telkkari | 10.03.2018 20:57

MTV3:n Putous-ohjelman Vuoden sketsihahmo -kilpailu on ratkennut. Kisan voitto ratkesi lauantaina (10.3.) Putous-kauden viimeisessä suorassa lähetyksessä.

Kisan voitosta kilpailivat finaalissa Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä ja Kiti Kokkosen Tanhupallo, ja Vuoden sketsihahmoksi kruunattiin lopulta Tanhupallo.

Putouksen yhdeksännen tuotantokauden viimeisessä jaksossa sketsihahmot päätyivät selostamaan formula 1 -kisaa ja lisäksi molemmat hahmot esittivät yleisölle laulun suorassa lähetyksessä.

Jakson lopuksi juontaja Roope Salminen julisti, että Putous jatkuu MTV:llä myös tulevaisuudessa eli ohjelman kymmenes tuotantokausi on jo lyöty lukkoon.

Tanhupallon huippuhetket

Seiska on seurannut Tanhupallon matkaa kevään aikana ja ennen Putous-finaalia Seiska teki myös erikoishaastattelun Tanhupallon kanssa.

Alla Seiskan juttuja ja videoita Putous-voittaja Tanhupallosta.

Lue: "Äitini on Miss Universum – ja äidin pikkuserkku seurustelee isän kaa” – lue Putous-suosikki Tanhupallon hulvaton haastattelu!'

Lue myös: Putous teki Kiti Kokkosesta ja Tanhupallosta supertähden: Lapset tulevat kotiovelle!

KATSO MYÖS: Putouksen sketsihahmo Tanhupallo Seiskan piinapenkissä: Karvamato on lähtöisin mummin karvahatusta!

KATSO MYÖS: Putouksen sketsihahmo Tanhupallo Seiskalle perheestään: Äitini on Miss Universum ykskytseitsemän! Katso video!

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!