Hyppää pääsisältöön
Winsor Hammond ja Ina Mikkola

Suomalainen Ina koki jättiyllätyksen taksimatkallaan – kuski olikin Kauniit ja rohkeat -megastara Thorne!

Suomalaistoimittaja Ina Mikkola koki elämänsä yllätyksen taksimatkallaan Yhdysvaltojen Los Angelesissa, kun hänelle selvisi, että häntä kuljettanut Uber-kuski oli Kauniiden ja rohkeiden Thorne Forrester eli näyttelijä Winsor Harmon.

Mikkola kertoi kohtaamisesta Facebook-päivityksessään, josta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.
 

Ei aluksi tunnistanut

Myös Seiska tavoitti Mikkolan, joka kertoi, ettei aluksi tunnistanut julkkiskuskia, vaikka piti nuorempana Kaunareista ja katsoi joka jakson.

– En katsonut kasvoja niin tarkasti, koska menin takapenkille. Ehdimme keskustella 5-10 minuuttia, kunnes hän mainitsi itse, että näytteli sarjassa, Mikkola kertoo.

– Kyydissä oli osan aikaa kaksi muutakin tyyppiä, joille hän ei sanonut siitä mitään, eivätkä he saaneet tietää, kenen kyydissä olivat, hän lisää.

Winsor kertoi Mikkolalle ajavansa Uberia, koska hän herää aina todella aikaisin ja hänellä on usein silloin tylsää.

– En tiedä, kuinka usein hän ajaa Uberia, mutta sain sellaisen käsityksen, että hänellä on säännöllinen elämänrytmi, johon kuuluu aikaisin herääminen ja taksiajelu on tullut osaksi. 

”Hyvä ja vakaa kuski”

Mikkolan mukaan Winsor oli hyvä ja vakaa kuski. Autona hänellä oli uudenkarhea Lincoln MKC. Mikkola ehti olla Winsorin kyydissä noin 45 minuuttia ja sen aikana kaksikko ehti keskustella kaikenlaista.

– Puhuimme muun muassa matkustelusta, sukeltamisesta ja siitä, kuinka kuumottavaa olisi, jos hai purisi sukeltaessa, vaikka se onkin hyvin harvinaista. Hän kertoi pelkäävänsä haita paljon. Lisäksi keskustelimme uudesta tv-ohjelmastani, Mikkola paljastaa.

Winsor
Winsor Harmon on näytellyt Kaunareissa Thorne Forresteria yli 20 vuotta.

– Hän kertoi myös työstään, kuten siitä, kuinka tärkeää puvustus roolihahmon luomisessa on hänelle näyttelijänä. Lisäksi hän puhui vallan käytöstä uskonnollisissa yhteyksissä liittyen erääseen hänen leffaprojektiinsa. Hän pyörittää tuotantoyhtiötä, joka tekee indie-elokuvia, Mikkola kertoo.

Mikkola sai myös kutsun myös vierailla Kaunareiden kuvauksissa.

– Jos aikatauluihin sopii, niin aion myös käyttää tarjouksen hyödyksi. Voi olla, etten ole enää paikalla, kun kuvaukset käynnistyvät, mutta eiköhän sitä aina jotain saada aikaiseksi, Mikkola toteaa.
 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Ina Mikkolan kotialbumi ja REX

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!