fbq
Telkkari
10.03.2022 14:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3, Instagram
victoria kenton
Maajussitar-Victorian tausta paljastui! Tällainen hän on oikeasti
Telkkari
10.03.2022 14:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3, Instagram

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden esittelyjakso ilmestyi katsottavaksi maksuttomaan mtv-palveluun tänään torstaina.

Jakso esitetään MTV3-kanavalla tänään kello 21 alkaen. Varsinainen kausi kuvataan tulevana kesänä ja esitetään televisiossa syksyllä 2022.

Lue myös: Tässä ovat uudet Maajussille morsian -sinkut - poikkeuksellisen tasa-arvoinen kattaus!

Yksi kauden kahdeksasta elämänkumppania etsivästä sinkusta on Laitilassa puutarhamyymälää luotsaava Victoria, 31.

Victorian ohjelman esittelyteksti kuuluu näin:

Rauman lähellä Laitilassa asuva Victoria kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää. Tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Tilan vuoteen sisältyy myös hiljaisempaa aikaa, mutta sesonkina tehokkaalla emännällä riittää tekemistä.

Iloinen ja topakka Victoria harrastaa intohimoisesti kuntoilua ja käykin ahkeraan kuntosalilla. Hän rakastaa myös luonnossa liikkumista ja toiminnan hiljaisena aikana on vapautta myös matkustella. Victorian arjessa on mukana myös kaksi lasta.
Vierelleen hän kaipaa rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea sesonkiajan kiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin. Puolisolta kaivataan aktiivista elämäntapaa ja aikaansaavaa asennetta. Victoria ei haaskaa aikaa, jos se oikea tulee vastaan, vaan on valmis hyppäämään syväänkin päähän.

"En odottanut tällaista ryntäystä"

Seiska tavoitti puutarhalla kiireen keskellä hääräävän Victorian. Tuore maajussitar kertoo häkeltyneensä yhteydenotoista ja treffipyynnöistä, joita hänelle on tulvinut ohjelmajulkistuksen jälkeen.

- En tiedä miten päin olisin, en odottanut yhtään tälllaista ryntäystä! Victoria nauraa Seiskalle.

Victoria toivoo, että hänestä kiinnostuneet kaksilahkeiset malttaisivat mielensä ja kirjoittaisivat hänelle kirjeen ohjelmaan. Ohjeet uusille maajusseille kirjeen kirjoittamiseen löytyvät täältä.

Videolla Maajussille morsian -juontaja Vappu Pimiä puhuu edellisestä tuotantokaudesta:

Poseeraa mallina

Kahden kouluikäisen lapsen yksinhuoltajaäiti ei itse hakenut mukaan ohjelmaan.

- Ystäväni ilmoitti minut mukaan. Katsoin sitten vanhoja jaksoja ja niissä ihmisillä näyttää olleen tosi hauskaa. Tyypit ovat vaikuttaneet kivoilta ja konsepti on hyvän mielen ohjelma. Niinpä ajattelin, että voin hyvillä mielin lähteä mukaan. On se varmasti kokemuksena mahtava, Victoria perustelee.

Victoria otaksuu, että hyvällä tuurilla ohjelmasta voi löytyä myös elämänkumppani.

Lue myös: Maajussille morsian -parin yllätyskäänne: "Onhan ne ihan iloisia uutisia"

Moni Victoriaa lähestynyt sinkkumies lienee viehättynyt puutarhurin kauniista somekuvista. Victoria harrastaa valokuvamallina olemista. Hän nauttii valokuvaajaystävänsä mallina olemisesta.

- Teen sitä ihan harrastuspohjalta. En ole ajatellut mallinhommia, mutta voisihan sekin olla kivaa. Sitten kun olisi vapaa-aikaa, Victoria summaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by victoria (@victoria_kenton)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by victoria (@victoria_kenton)

Victoria on myös innokas kuntosaliharrastaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by victoria (@victoria_kenton)

Treenit ovat jääneet nyt keväällä vähemmälle, sillä Victoria paiskii töitä puutarhalla aamusta iltaan sesonkia varten.

- Työpäivän pituus pitenee, kun valoisakin aika pitenee. Sitten kun työt rauhoittuvat loppukesästä, alan taas käydä salilla aktiivisemmin, Victoria sanoo.